Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eveniment în agricultura brăileană: "Portofolio Farm Pioneer"

În esenţă, "Portofolio Farm" este o platformă de prezentare a celor mai performanţi hibrizi de porumb, floarea-soarelui şi soiuri de soia Pioneer, iar evenimentul în sine a fost o manifestare a apropierii şi deschiderii pe care compania o dovedeşte în relaţia cu fermierii.

De altfel, au răspuns invitaţiei celor de la Pioneer circa 500 fermieri în cea mai mare parte din judeţul Brăila, dar şi din judeţele limitrofe.

Reprezentanţii companiei au prezentat conceptul de "Portofolio Farm", impactul pe care l-a avut asupra relaţiei cu fermieri după lansarea din 2010, precum şi proiectele de viitor ale companiei Pioneer. De asemenea, participanţii au putut vizita câmpurile experimentale de floarea-soarelui, porumb şi soia, înfiinţate pe teritoriul fermei de la Silistraru. Organizatorul a pregătit şi o sărbătoare câmpenească, la care atmosfera de petrecere a fost întreţinută de solistul de muzică populară Gelu Voicu şi ansamblul "Lăutarii" din Teleorman.

O altă surpriză pregătită a fost prezenţa specială a cailor de demonstraţie şi a lui Vali Vasilescu, cunoscut cascador profesionist, primul român membru al "Taurus World Stunt Academy", instituţia ce oferă titluri onorifice ca recunoaştere a înaltului standard profesional în cascadorie.
Categorie articol: 

Comentarii