Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Evanescence va susţine un concert extraordinar la Bucureşti

• una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din SUA, Evanescence va urca pe scena de la Arenele Romane pe 15 septembrie • în deschidere vor cânta Veridia şi Chaos Magic ft. Caterina Nix • organizatorii au anunţat programul evenimentului şi regulile de acces

 

Unul dintre cele mai ascultate grupuri de rock alternativ din Statele Unite ale Americii, Evanescence revine în această lună la Bucureşti pentru un concert de zile mari. Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie, la Arenele Romane. În deschidere vor urca pe scenă Veridia şi Chaos Magic ft. Caterina Nix.

Potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, muzica formaţiei Evanescence poartă o paletă întreagă de influenţe şi a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valente sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, Evanescence au reuşit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

“Evanescence, una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cantăreţe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa şi care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizari şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa «Bring Me To Life», la categoriile «Best New Artist» şi «Best Hard Rock Performance»“, se mai arată în comunicatul organizatorilor.

Veridia vine tot din Statele Unite, fiind originală din Nashville, Tennessee. Abordează un rock alternativ cu influenţe electro pe alocuri. Chaos Magic ft. Caterina Nix îşi centrează muzica în jurul solistei Caterina Nix, după cum anunţă organizatorii evenimentului din capitală. Bazele formaţiei au fost puse în 2015, fiind un proiect internaţional cu artişti din Chile şi din Finlanda.

 

Programul şi regulile de acces

 

După cum anunţă organizatorii concertului Evanescence din Bucureşti, accesul în incinta Arenelor Romane se va face de la ora 19:00 iar show-ul va începe de la ora 19:40. După deschiderea porţilor, publicul va putea sosi la orice oră pentru a-şi vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Trebuie precizat că trupele vor cânta în ordinea următoare: Chaos Magic de la 19:40 - 20:10; Veridia de la 20:40 - 21:20; iar Evanescence după 21:45.

Pentru biletele “cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porţile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele oferă participanţilor acces doar în categoriile în care şi-au cumpărat bilet. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren, dar însoţiţi de un adult care are bilet.

Este interzis accesul cu: sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); umbrele (organizatorii roată publicul în cazul în care că se anunţă ploaie să vină cu pelerine); aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; animale de companie; persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete. Categoria Premium - Bilete cu loc în sectoarele K şi E; Categoria Teren - Bilete fără loc, în faţa scenei pe teren; Categoria Acces General - Bilete cu loc în Arena, mai puţin în sectoarele K şi E.

Fanii care au bilete pe scaune se pot plimba dintr-o parte în alta a arenelor ca să ajungă la zona de merch de pe coronament, dar nu pot intra pe teren (şi viceversa - fanii de pe teren nu pot intra în zonele cu scaune). De asemenea, staţionarea pe coronament pentru a privi concertul este interzisă din două motive: 1) nu se aude bine; 2) nu trebuie blocate căile de evacuare. Organizatorii au anunţat că vor exista stewarzi care vor informa publicul despre acest lucru şi în timpul concertului. De reţinut că la intrarea în Arenele Romane toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de catre agenţii de securitate. Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

 

Biletele se mai pot achiziţiona online

 

Biletele la concertul Evanescence de pe 15 septembrie din Bucureşti se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară. Acestea sunt de mai multe categorii şi au următoarele preţuri: Teren (fără loc, în faţa scenei) - 259 în presale şi 280 la intrare; Premium (cu loc) - 349 lei în presale şi 380 la intrare; Acces General (cu loc) - 159 lei în presale şi 180 lei la intrare. La minimum 4 bilete Premium sau Teren cumpărate există un discount 20%, iar la minimum 8 bilete Premium sau Teren cumpărate - un discount 30%.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

 

 
Categorie articol: 

Comentarii