Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Evaluarea managerilor pe cultură. Note mari

• membrii CLM Brăila au aprobat, recent, notele pentru managerii Casei de Cultură şi Teatrului de Păpuşi “Cărăbuş”, pentru activitatea din 2017 • atât Ciucaşu Emanoil cât şi Daniela Mihovici au primit note mari

 

Consilierii municipali au aprobat în cadrul celei mai recente şedinţe ordinare a CLM Brăila evaluările managerilor instituţiilor de cultură ale municipalităţii pentru activitatea depusă în 2017. Mai exact, analiza în cadrul managementului la Teatrul de Păpuşi Brăila a vizat perioada decembrie 2016 - decembrie 2017, respectiv cea pentru conducerea Casei de Cultură Brăila - perioada noiembrie 2016 - decembrie 2017.

Astfel, potrivit proiectelor de hotărâri aprobate în unanimitate de consilierii municipali, Ciucaşu Emanoil, managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, a obţinut 9,12 la analiza raportului de activitate şi  nota 10 la interviu. Cu alte cuvinte, nota finală a acestuia este 9,56. La rândul său, Daniela Mihovici, managerul Teatrului de Păpuşi Brăila, a obţinut nota 9,05 la etapa I şi 10 la interviu. Prin urmare, nota finală a acesteia este de 9,53.

Din comisia de evaluare a făcut parte consilierul municipal PSD Sorin Boşneag (preşedinte), Ionica Chiriac, Nicoleta Brânzia (membri) şi Adrian Lujanschi, Vasilica Gurgu, Marin Jercan şi Leonard Başturescu din secretariatul Comisiei de Evaluare.

Reamintim că luna trecută, membrii CLM Brăila au aprobat un alt proiect de hotărâre care viza evaluarea managerului Teatrului “Maria Filotti”, Lucian Sabados. Acesta a obţinut 9,67 pentru activitatea prestată în perioada iulie - decembrie 2017.

 
Categorie articol: 

Comentarii