Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Europarlamentarul Mihai Tudose, înapoi în PSD

* anunțul privind adeziunea acestuia în PSD a fost postat astăzi pe rețelele de socializare de primarul Marian Dragomir * de altfel, edilul-șef este cel care l-a recomandat pentru a reveni în partid

 

 

Europarlamentarul Mihai Tudose a revenit în rândurile Partidului Social Democrat. Asta a anunțat pe rețelele de socializare, astăzi, primarul Marian Dragomir, cel care l-a și recomandat pe fostul premier pentru revenirea în organizația PSD Brăila.

MIHAI TUDOSE INTRĂ ÎN ECHIPĂ !!! Cel mai bun PRIM MINISTRU, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României - Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD. Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența !!”, a postat Dragomir.

Acesta a adăugat chiar un exemplar al adeziunii semnate de Tudose, unde se vede clar că documentul vine la recomandarea sa.

În martie 1999 am intrat în politică. Mihai Tudose era președintele Organizației de tineret. Am crescut împreună, am evoluat diferit, dar de fiecare dată am susținut Brăila. Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri și în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior sa pună interesul lor înaintea normalității. Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să șteargă Brăila de pe harta investițiilor. Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei și modernizarea PSD. Mulțumesc Mihai!!!”, a mai adăugat primarul.

Vom reveni.

 
Categorie articol: 

Comentarii