Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Europarlamentarul liberal Cristian Bușoi și-a înființat un cabinet la Brăila

* asta a anunțat, vineri, chiar europarlamentarul, aflat într-o vizită la Brăila, cu precizarea că acesta va funcționa în cadrul sediului PNL Brăila de pe Calea Călărașilor * Cristian Bușoi este vicepreședinte al PNL pe probleme de sănătate și sociale, dar și președinte al Comisiei de Industrie, Energie și Cercetare din cadrul Parlamentului European 

 

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi s-a aflat, vineri, în cadrul unei vizite la Brăila. Cu această ocazie, liberalul a susținut o conferință de presă alături de Alexandru Dănăilă, președintele PNL Brăila și de Adrian Tabarac, președintele organizației municipale a partidului, în cadrul căreia a anunțat, printre altele, faptul că și-a deschis un cabinet de europarlamentar în orașul nostru. Acesta va funcționa în sediul PNL Brăila de pe Calea Călărașilor. Este bine de știut că europarlamentarul ocupă poziția de președinte al Comisiei de Industrie, Energie și Cercetare din cadrul Parlamentului European, de altfel, singura comisie a PE în fruntea căruia se află un român. Acesta este și vicepreședinte al PNL România. Bușoi a profitat de ocazie pentru a-i invita pe brăileni să vină la cabinetul său și să îi transmită problemele pe care le au, făcând precizarea că toate doleanțele vor fi preluate de Daniela Pascale, șefa sa de cabinet, care este și președinte al organizației de Tineret a PNL Brăila. Bușoi chiar a promis că în momentele în care va vizita orașul nostru își va face timp pentru întâlniri cu cetățenii care vin cu subiecte complicate, ce nu pot fi rezolvate prin intermediul mijloacelor moderne de comunicații.

Europarlamentarul a anunțat și că în luna martie intenționează să realizeze o consultare publică privind atragerea de fonduri europene, la care să participe și reprezentanți ai mediului de afaceri din Brăila, ai sindicatelor, patronatelor, mass-media, dar și reprezentanți ai Guvernului.

Bușoi a discutat cu această ocazie și despre podul peste Dunăre, despre strategiile Uniunii Europene privind energia, despre politicile PNL, dar și despre intențiile sale de a susține realizarea unui spital regional între Brăila și Galați. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii