Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eurogolul lui Claudiu Zaharia aduce 3 puncte pentru Sportul Chiscani

• formaţia pregătită de Adrian Baldovin a câştigat cu 2-1 partida cu Axiopolis şi urcă pe locul al 11-lea în Seria a II-a • o victorie meritată a echipei gazdă, care a avut mai multe ocazii clare de gol în acest joc

 

Cu toate că nu a prins o zi foarte bună, Sportul Chiscani a câştigat cu 2-1 partida cu Axiopolis Cernavodă şi a urcat pe locul al 11-lea în clasamentul Seriei a II-a a Ligii a III-a.

Echipa pregătită de Adrian Baldovin a fost superioară adversarei sale în prima repriză, însă la finalul acesteia scorul a fost egal, 1-1.

Sportul Chiscani a avut şansa de a deschide scorul chiar în minutul al doilea, când Moldoveanu a i-a pasat lui Bălan care a şutat la poartă însă Nanu a respins mingea cu piciorul şi a evitat golul.

Pe contraatac, oaspeţii au înscris prin Sîrbu însă golul a fost anulat corect de asistentul de pe acea parte pentru că jucătorul formaţiei vizitatoare se afla în poziţie de ofsaid. Nanu a reţinut mingea şutată de Iordache în minutul 22. Tot Iordache a intrat în careul advers şapte minute mai târziu dar în loc să şuteze la poartă a preferat o pasă spre Bălan, care însă nu a reuşit să ajungă la minge.

Presiunea făcută de formaţia din Chiscani asupra careului advers s-a concretizat în minutul 30, când Alin Radu a trimis o centrare şutată în faţa porţii, iar Emanuel Moldoveanu a deschis scorul cu toată opoziţia portarului Nanu.

Sportul Chiscani a continuat să controleze jocul, dar Moldoveanu nu a reuşit în minutele 35 şi 37 să dubleze avantajul formaţiei sale, deşi s-a aflat în ambele situaţii în poziţii foarte bune.

La o fază care nu anunţa nimic, dar după erori în lanţ ale apărătorilor formaţiei gazdă şi a portarului Popescu, Axiopolis Cernavodă a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 41, prin Andreescu.

Repriza a doua a început cu o ratare în contul oaspeţilor: aceştia au beneficiat de o lovitură liberă, Pîslaru a trimis mingea la vinclu însă Popescu a evitat golul. Popescu a mai avut o intervenţie foarte bună în minutul 52 când a reuşit, cu preţul unei accidentări, să evite golul într-un duel unu la unu cu Sârbu.

În continuare s-a jucat pe contre, Alin Radu a centrat în faţa porţii dar Moldoveanu şi Iordache nu au reuşit să intre în posesia mingei, iar nouă minute mai târziu a fost rândul oaspeţilor să fie periculoşi în atac, dar portarul Strechie, intrat în locul lui Popescu, accidentat, a ieşit la marginea careului şi l-a blocat pe Lolot.

Putea fi 2-1 pentru gazde în minutul 72, însă Moldoveanu, în locul unei pase spre un coechipier aflat demarcat, a preferat să şuteze la colţul scurt, iar mingea s-a oprit în plasa laterală. Sportul Chiscani a mai avut o şansă de a trece în avantaj în minutul 75, când Sima a executat foarte bine o lovitură liberă dar Nanu a fost la post şi a deviat mingea în corner. La rândul lor, oaspeţii au declanşat un contraatac în minutul 83 dar Rusu a trimis mingea peste transversală.

Sportul Chiscani a forţat golul victoriei şi în minutul 93 au reuşit să-l înscrie. Zaharia a fost faultat la marginea careului şi tot el a executat lovitura liberă, mingea a lovit transversala şi a intrat în plasă, pe la vinclu, un eurogol de 3 puncte pentru Sportul Chiscani.

 

Sportul Chiscani: Popescu (min. 61: Strechie) – Mihai, Preda, Boga, Sima – Bălan (min. 69: Enache), Chihaia, Radu - Iordache (min. 63: Al. Negru), Moldoveanu, Zaharia.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii