Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Eu cred că se vede cu ochiul liber că ANI funcţionează cu precădere sub imbold politic"

Cătălin Boboc, preşedintele PNL Brăila, suspectează că în spatele acuzaţiei formulate de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI) la adresa preşedintelui CJ, Gheorghe Bunea Stancu, de încălcare a regimului juridic privind conflictul de interese, s-ar afla o comandă politică. Boboc este al doilea politician din Brăila, după Gheorghe Chiru, şeful PPDD Brăila, care emite această idee pe seama scandalului în care este implicat liderul social-democraţilor brăileni, Gheorghe Bunea Stancu. 
Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele liberalilor brăileni a făcut următorul comentariu: "Dacă ANI şi-ar fi făcut treaba în privinţa fiecărui demnitar, aş fi spus că nu avem de-a face decât cu ancheta unei instituţii a legii, dar eu cred că se vede cu ochiul liber că ANI funcţionează cu precădere sub imbold politic, mai exact la comandă politică. În privinţa omului Gheorghe Bunea Stancu, dincolo de USL, nu este în măsura mea să mă pronunţ, căci este în primul rând o problemă a PSD-ului".
În ceea ce priveşte modul în care se va reflecta această situaţie asupra imaginii Uniunii Social-Liberale de la Brăila, Boboc a declarat că este posibilă apariţia unei antipatii în rândul electoratului brăilean. "Probabil că vom atrage nişte antipatii în rândul electoratului", a afirmat şeful PNL Brăila.
Reamintim că inspectorii ANI susţin că Stancu, în calitate de şef al Consiliului Judeţean Brăila, ar fi semnat cinci contracte finanţate din bani publici în valoare de peste 638.000 euro cu o companie la care deţine, indirect, acţiuni, mai exact "Concivia".
Categorie articol: 

Comentarii