Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Etape în Liga a II-a şi Liga a III-a

• astăzi, de la ora 11.00, Dacia Unirea joacă la Aerostar Bacău • Sportul Chiscani se deplasează la Progresul Spartac, iar CS Făurei la Axiopolis Cernavodă • meciurile din Liga a III-a încep la ora 17.00

 

Liga a II-a la fotbal programează, astăzi, vineri, 26 aprilie, etapa a 32-a, una în care Dacia Unirea, locul al 20-lea, va evolua la Aerostar Bacău, formaţie aflată pe poziţia a 17-a. Ambele combatante sunt în zona retrogradării însă între ele există o diferenţă semnificativă de puncte, formaţia gazdă are 29 de puncte, în timp ce gruparea pregătită de Florentin Petre are cu 10 puncte mai puţin.

Asupra jucătorilor brăileni nu mai există nicio presiune, Dacia Unirea este de mult condamnată la retrogradare, doar pentru Aerostar meciul mai are miză, pentru că în cazul unui succes moldovenii îşi păstrează teoretic şansele la menţinerea în acest eşalon.

Iar dacă va evolua cu ambiţie echipa brăileană poate obţine un rezultat pozitiv, însă doar unul de palmares. După ce, în runda precedentă, a reuşit in extremis să obţină toate punctele puse în joc pe teren propriu, Sportul Chiscani, locul al 11-lea, joacă astăzi pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe ale Seriei a II-a, Progresul Spartac, locul al 4-lea. Bucureştenii şi-au propus să încheie acest sezon pe podium şi vor juca la victorie însă şi Sportul Chiscani a avut evoluţii bune în deplasare în acest retur şi merge în această deplasare cu dorinţa de a obţine un rezultat bun.

CS Făurei, locul al 9-lea, joacă pe terenul unei vecine de clasament, Axiopolis Cernavodă, locul al 8-lea. Ambele formaţii au câte 26 de puncte şi cine va câştiga îşi va consolida poziţia de la mijlocul clasamentului.
Categorie articol: 

Comentarii