Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Etapa a doua a “Cupei Satelor” la fotbal are loc, sâmbătă, la Chiscani

• participă echipele din Chiscani, Tufeşti, Berteşti, Gropeni şi Tichileşti • prima clasată se califică la turneul final

 

Sâmbătă, 20 octombrie, la Chiscani va avea loc etapa a doua a “Cupei Satelor” la fotbal, la care vor participa formaţiile şcolilor din următoarele localităţi: Chiscani, Tufeşti, Berteşti, Gropeni şi Tichileşti. Prima clasată se va califica la etapa finală.

Sâmbăta trecută, la Plopu s-a desfăşurat etapa ianugurală a primei ediţii din Judeţul Brăila, a “Cupei Satelor” la fotbal, la care au participat cinci echipe din tot atâtea localităţi şi anume cele din Plopu, Zăvoaia, Cireşu, Şuţeşti şi Unirea. Mai precis, formaţiile şcolilor din localităţile menţionate.

Echipele din Plopu şi Unirea au obţinut câte două victorii, iar câştigătoare a fost desemnată formaţia din Plopu, care a avut cel mai bun golaveraj. Pe locul al doilea s-a clasat echipa din Unirea, care a acumulat tot 6 puncte, iar pe trei cea din Şuţeşti cu 1 punct.

“Sper ca şi jocurile de la Chiscani să fie la fel de disputate aşa cum au fost cele de la Plopu”, a precizat Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF Brăila.

 

Etapa a 2-a a Cupei satelor la fotbal programează meciurile:

Ora 9.00 Tufeşti – Gropeni

Ora 9.35 Chiscani – Tichileşti

Ora10.10 Berteşti – Tufeşti

Ora 10.45 Gropeni – Chiscani

Ora 11.20 Tichileşti – Berteşti
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii