Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Etapă intermediară în Liga a III-a

• Dacia Unirea va juca, astăzi, la Luceafărul Oradea • antrenorul Alin Pânzaru are întreg lotul la dispoziţie pentru această partidă

 

Astăzi, de la ora 18.00, în etapa a 4-a a Ligii a II, prima intermediară din acest tur de campionat, Dacia Unirea va juca pe stadionul “Iuliu Bodola” cu Luceafărul Oradea. Înaintea disputei directe echipa gazdă are un singur punct, obţinut în prima etapă, când a remizat, 1-1, acasă cu Sportul Snagov, şi ocupă locul al 14-lea. În etapa a 2-a Luceafărul a pierdut cu 2-1 partida, de la Oradea, cu Ripensia Timişoara, iar sâmbăta trecută formaţia orădeană a fost învinsă cu 3-2 de ASA Tg Mureş.

Dacia Unirea a acumulat în primele trei runde 4 puncte şi, cu un golaveraj foarte bun, 15-8, se află pe locul a 8-lea. Echipa antrenată de Alin Pânzaru a realizat scorul etapei a 3-a, 9-1, pe Municipal, cu Foresta Suceava, iar brăilenii au moralul bun în vederea acestui joc. La partida de astăzi antrenorul formaţiei brăilene are întreg lotul valid şi va putea miza pe cea mai bună formulă de echipă din care, probabil, nu vor lipsi Costel Roşu şi Sorin Frunză, jucători care se află pe locuri fruntaşe în clasamentul golgeterilor. Cu 5 goluri marcate, Roşu se află pe locul al 2-lea, iar Frunză, după hat trick-ul de sâmbăta trecută, deţine poziţia a 9-a.

Dacia Unirea va reveni imediat după meci la Brăila, urmând ca, sâmbătă, să primească vizita uneia dintre echipele care şi-au depus deja candidatura la promovarea în prima ligă, Ripensia Timişoara.

 

Programul meciurilor din etapa a 4-a:

Ripensia Timişoara - ASA Târgu Mureş

Sportul Snagov - CS Afumaţi   

Dunărea Călăraşi - CS Baloteşti   

Olimpia Satu Mare - AFC Hermannstadt   

UTA  Arad - CS Mioveni

Pandurii Târgu Jiu - Academica Clinceni   

ASU Politehnica Timişoara - Metaloglobus Bucureşti   

Ştiinţa Miroslava - Chindia Târgovişte   

Foresta Suceava - FC Argeş   

Luceafărul Oradea - Dacia Unirea Brăila.   

 
Categorie articol: 

Comentarii