Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Etapă intermediară în Liga a III-a

Sportul Chiscani joacă astăzi la Avântul Valea Mărului • “Mergem să recuperăm punctele pierdute pe teren propriu”, spune antrenorul Georgel Pascu

 

Astăzi, în Liga a III-a la fotbal, are loc etapa a 21-a, una în care Sportul Chiscani, locul a 13-lea, va evolua în deplasare la Avântul Valea Mărului, formaţie aflată pe poziţia a 11-a. Un meci între două nou promovate în acest eşalon, ambele având ca obiectiv evitarea retrogradării. Jucătorii pregătiţi de antrenorul Georgel Pascu sunt conştienţi că nu mai au voie să facă paşi greşiţi şi sunt decişi să recupereze punctele pierdute etapa trecută pe teren propriu. La Sportul, întreg lotul este valid pentru acest joc.

Este un meci foarte important pentru noi, pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate. Am discutat cu jucătorii şi mergem la Valea Mărului să recuperăm punctele pierdute sâmbăta trecută pe teren propriu”, a declarat antrenorul Georgel Pascu.

În tur, Sportul Chiscani a câştigat cu 3-2 partida cu Avântul Valea Mărului, golurile echipei pregătite de antrenorul Georgel Pascu fiind marcate atunci de Huţu, Liviu Boariu şi Bogoş. Pentru oaspeţi, în tur au înscris Căldăraru şi Voicu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii