Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Este posibil ca investitorii sa nu mai bage bani in fotbal dupa amenda primita de Mititelu"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede ca amenda primita de Adrian Mititelu, 300.000 de lei din partea Comisiei de Disciplina a FRF, ii poate speria pe ceilalti finantatori si ii poate determina pe acestia sa nu mai investeasca in fotbal, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Este prea mare aceasta amenda. Este exagerata. Cred ca s-a sarit prea mult calul. Daca vor sa-i sperie prin aceste amenzi pe conducatori sa nu mai declare, este posibil sa avem mari surprize sa-i sperie sa nu mai investeasca in fotbal. Mititelu a spus el multe la viata lui, dar acum chiar ca nu a spus mare brinza. Miercuri, la ziua lui Mircea Sandu, vreau sa am o discutie clara cu el despre acest lucru. Nu trebuie sa luptam impotriva finantatorilor", a spus Dragomir.
Presedintele LPF il lauda pe Adrian Mititelu pentru investitiile din cadrul clubului craiovean. "Nu stiu daca pe Mititelu a vrut sa-l dea exemplu cu aceasta amenda, insa sincer cred ca ar fi de dat exemplu pentru ce a facut la Craiova. Este printre singurii care au investit nu numai in echipa mare, dar si in viitorul fotbalului Romanesc, intr-o baza de pregatire pentru copii. Acest om este de apreciat pentru ce a facut la Craiova de unul singur. Il sfatuiesc sa faca recurs dar si sa taca pentru o perioada", a declarat Dumitru Dragomir.
Fostul vicepresedinte al Universitatii Craiova Silvian Cristescu considera ca deciziile FRF sint indreptate impotriva clubului "alb-albastru" de cind acesta a fost preluat de Mititelu. "Este o mare magarie. Este strigator la cer. De cind echipa a fost luata de Adrian cei de la FRF au facut mereu experimente pe spinarea Stiintei. Au bagat acel paragraf ca daca este suspendat stadionul trebuie sa joci pe alta arena. Am fost trimisi la Caracal. Au vazut ca avem stadion plin si acolo, au schimbat si au bagat acel regulament cu distanta de 150 de kilometri. Am jucat fara probleme la Bucuresti, ei s-au ofticat si au schimbat iar regulamentul, sa se joace fara suporteri. Am avut patru, cinci meciuri fara public si tot am batut. sint negri de suparare. Am incasat in trei ani si jumatate peste zece miliarde amenzi. Acum, cu aceasta amenda uriasa, vor iar sa faca experiment. Stiu ca si Becali a primit o amenda de 2 miliarde si a fost anulata, sper sa se anuleze si amenda data lui Adrian Mititelu", a spus Silvian Cristescu.
Finantatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a fost suspendat, miercuri, de catre Comisia de Disciplina a FRF, pentru sase luni si amendat cu 300.000 de lei ca urmare a declaratiilor calomnioase facute la adresa arbitrajului din meciul cu FC Arges, scor 1-1, din etapa a X-a. Mititelu a mai fost suspendat, la data de 1 octombrie, pentru declaratiile facute inaintea si dupa partida cu Unirea Urziceni, din etapa a VIII-a a Ligii I, cind a spus ca ialomitenii au fost ajutati de arbitrul Marius Martis, care ar avea legaturi cu managerul Mihai Stoica. Mititelu primise si o amenda de 12.800 de lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii