Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Este exclus ca PNL Braila sa aiba un presedinte galatean

Presedintele organizatiei municipale a PNL Braila, Petrica Popa, considera ca nu este corect sa avanseze o data pentru alegerile judetene, in contextul in care nu se stie nimic sigur, iar liberalii braileni sint in plin conflict. Acesta a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va fi sigur ca se mai tin alegeri pina nu o sa fie prezent in sala in momentul desfasurarii lor: "Eu cred ca pina la sfirsitul mandatului 2004 - 2008 vor avea loc si alegerile judetene. Dar nu vreau sa spun nici o data, deoarece posibilitatea ca ele sa nu aiba loc atunci e foarte mare, si in cazul asta nu am rezolvat nimic. Cred ca s-a saturat toata lumea sa auda de aceste alegeri. Au fost avansate atitea date, care nu s-au respectat. O sa cred ca sint alegeri cind o sa fiu atunci in sala... Bine ca exista posibilitatea sa fie anulate sau contestate, dar asta e o alta problema... Intii sa le organizam".
Referitor la zvonurile privind faptul ca actualului presedinte al comitetului interimar, parlamentarul galatean Paul Pacuraru, i s-ar fi propus de la centru sa candideze pentru presedintia PNL Braila, Popa s-a aratat de parere ca nu ar fi un gest elegant din partea acestuia si ca nu crede ca Pacuraru ar face asa ceva: "Poate i s-a propus lui Pacuraru sa candideze, dar nu cred ca e o propunere viabila. Oricum, nu cred ca Pacuraru va face aceasta greseala. Trebuie sa se respecte statutul partidului, iar candidatii braileni trebuie respectati. Pacuraru nu va face asa ceva. Pacuraru este liberal din 1989 si nu va accepta aceste jocuri nedemocratice care se fac in aceasta organizatie".
In alta ordine de idei, in ceea ce priveste activitatea parlamentarilor de Braila in judetul pe care il reprezina, Popa a tinut sa precizeze ca singurul despre care stie ca se intereseaza de ce se petrece aici este deputatul Gabriel Sandu: "Din punct de vedere juridic Braila are parlamentari PNL. Din punct de vedere al activitatii insa.... Singurul care se mai intereseaza indirect, prin cabinetul pe care il are in sediul nostru este Gabriel Sandu. Despre senatorul Sabau nu stiu daca il mai viziteaza pe directorul sau de cabinet. Nu stiu ce activitate are dumnealui ...".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii