Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Este exclusă susţinerea lui Traian Băsescu în turul II"

Liderul PNL Crin Antonescu, plasat pe locul trei la alegerile prezidenţiale, potrivit rezultatelor parţiale, a declarat luni că este exclusă orice colaborare între el şi preşedintele Traian Băsescu şi că, de asemenea, exlude o susţinere a acestuia în turul II al alegrilor.

Antonescu a spus că este decisiv ce se întâmplă cu votul celor care au optat pentru el în primul tur şi, în acest context, a declarat că este exclusă orice colaborare între el şi Traian Băsescu şi că nu le va recomanda votanţilor săi să se îndrepte către Băsescu.

Liderul PNL a spus că, în opinia sa, Traian Băsescu nu este un candidat de dreapta.
Antonescu a precizat că nu a avut niciun fel de discuţii cu Băsescu, deşi propuneri au existat.

Blaga îi răspunde lui Antonescu: "Nu ne-am bazat niciodată pe alţii, ci pe noi"

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, întrebat despre afirmaţia liderului PNL Crin Antonescu potrivit căreia exclude orice susţinere pentru Traian Băsescu, că democrat-liberalii nu s-au bazat niciodată pe alţii şi că, de principiu, doresc să colaboreze cu toate forţele.
Liderul PNL Crin Antonescu, plasat pe locul trei la alegerile prezidenţiale, potrivit rezultatelor parţiale, a declarat luni că este exclusă orice colaborare între el şi preşedintele Traian Băsescu şi că, de asemenea, exclude o susţinere a acestuia în turul II al alegerilor.

Preferinţa PSD este pentru o majoritate social-liberală, care se poate concretiza după alegeri

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat luni că rămâne consecvent poziţiei pe care a exprimat-o în timpul campaniei, şi anume preferinţa pentru "o majoritate social-liberală", care se poate concretiza după alegeri cu Klaus Johannis premier.
Geoană a salutat anunţul făcut de liderul PNL Crin Antonescu, care a precizat că nu îl va susţine pe Traian Băsescu. "Dacă dl. Antonescu doreşte să ne fie partener şi prieten îl aşteptăm", a spus el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii