Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Esecuri pe linie in handbalul juvenil

Echipa de juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Braila a pierdut primul meci al sau din acest tur de campionat, dupa ce la pauza brailenii au condus la patru goluri diferenta pe omologii de la LPS Onesti, 15-11.
In repriza a doua elevii lui Nicolae Tonita nu au mai avut insa aceeasi eficienta nici in atac si nici in faza de finalizare si au pierdut la limita in fata unei echipe pe care, cel putin teoretic, ar fi trebuit sa o invinga la scor.
Dupa etapa inaugurala, LPS Braila ocupa locul al saselea in grupa B, iar in runda urmatoare, programata pe 5 octombrie, va evolua tot pe propriul teren in compania actualei lidere, CSS Galati.

Clasament:
1 CSS Galati 1 1 0 0 36-23 2
2 LPS Buzau 1 1 0 0 37-35 2
3 CSS Constanta 1 1 0 0 29-28 2
4 LPS Onesti 1 1 0 0 28-27 2
5 CSS Medgidia 1 0 0 1 28-29 0
6 LPS Braila 1 0 0 1 27-28 0
7 LPS Focsani 1 0 0 1 35-37 0
8 CSS Tecuci 1 0 0 1 23-36 0

Fetele junioare II si baietii juniori II nu au obtinut nici un punct la primele turnee

Nici colegii lor mai mici nu au reusit sa obtina victorii la primele turnee din acest an competitional.
Echipa de juniori II, fara cinci titulare, dintre care cele mai importante au fost absentele interului Alexandra Pavalache si pivotul Ana Maria Oprea, a pierdut toate cele cinci jocuri din cadrul turneului de la Buzau.
"Avem foarte multe jucatoare accidentate si evident, in situatia in care grupa s-a intarit cu doua formatii noi, sansele noastre de a accede in semifinale sint foarte mici in acest an. Am ajuns sa jucam cu fete de clasa a VII-a si este destul de riscant pentru ca ele nu au nici gabaritul si nici talia handbalistelor de la celelalte formatii care au in componenta numai jucatoare de clasa a X-a. Am insa satisfactia ca jucatoarele mele care activeaza la echipa de junioare I au avut o prestatie foarte buna in prima etapa, cea in care LPS-ul a invins CSS Tulcea cu 41-26 si sper ca si in continuare sa se descurce la fel de bine", a declarat profesorul Eugen Jelesneac.
Cu toate ca au avut sansa de a juca pe propriul teren in primul turneu de sala nici juniorii III nu au reusit sa cistige vreun meci.
Dupa cinci infringeri consecutive, LPS Braila este singura formatie care nu are nici un punct.
Urmatorul turneu al juniorilor III va avea loc la finalul lunii octombrie, la Galati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii