Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Emoţie şi culoare pe scena Teatrului «Maria Filotti»

Decorul spectaculos a fost gândit de Adriana Grand, iar muzica originală a fost creată de Tibor Cari. Din distribuţie face parte şi actriţa Nicoleta Hâncu, care reuşeşte să construiască un rol emoţionant, captivant. Talentul său a fost confirmat, recent, în cadrul Galei UNITER, unde a fost recompensată cu premiul "Pentru cea mai bună actriţă în rol secundar", pentru rolul Elmire din spectacolul "Tartuffe" de Molière, montat tot de Victor Ioan Frunză, producţie a Centrului Cultural pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu" din Bucureşti.
Duminică, 4 mai, de la ora 18.00, este programat spectacolul "Leonce şi Lena" de Georg Buchner, în regia tânărului Vlad Cristache. Un spectacol modern, dinamic, plin de lirism, poezie şi filosofie, o poveste de dragoste ca în basme, cu multiple trimiteri în contemporaneitate.
Decorul poetic, oarecum suprarealist, a fost creat de Vladimir Turturică, iar coloana muzicală a spectacolului este interpretată live, la pian, de compozitorul Cornel Cristei.
Ambele spectacole oferite în acest week -end vor intra în cursul lunilor mai şi iunie într-un intens program de deplasări şi participări la festivaluri.

 
Categorie articol: 

Comentarii