Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Emilia Meiroșu încă nu a fost primită în PSD Brăila

* deputatul Emilia Meiroșu a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care precizează că încă nu a primit un răspuns oficial dacă este sau nu membră a organizației PSD Brăila * aceasta vorbește despre analiza făcută de PSD-istul Ionuț Vulpescu

 

 

Deputatul Emilia Meiroșu încă nu a primit un răspuns oficial din partea organizației PSD Brăila dacă i-a fost sau nu acceptată adeziunea. Aceasta a făcut recent o postare pe rețelele de socializare în care vorbește despre analiza făcută de PSD-istul Iounț Vulpescu și despre nevoia de schimbare din cadrul partidului. Meiroșu precizează, printre altele, că abia săptămâna viitoare se va stabili dacă ea și alți demisionari din Pro România vor fi primiți în rândurile PSD Brăila. Deputatul a distribuit alături de postarea sa și editorialul semnat de Mircea Doagă, publicat în ediția de astăzi a cotidianului ”Obiectiv - Vocea Brăilei”.

Eu, asemenea președintelui PSD Marcel Ciolacu și a majorității membrilor și electoratului PSD, împărtășesc mare parte din punctele expuse în analiza făcută de președintele interimar al Consiliului Național, Ionuț Vulpescu.

Eu și încă 150 de oameni din rândul celor 1.000 de demisionari am hotărât să ne înscriem pe 20 decembrie 2019 în PSD Brăila, tocmai pentru că o parte din greșelile enumerate de senatorul Ionuț Vulpescu au fost recunoscute la nivelul partidului. O delegație a depus adeziunile la PSD Brăila, ținând cont de invitația publică a președintelui organizației, senator Ion Rotaru și a mesajelor de unitate a oamenilor de stânga venite din partea președintelui PSD Marcel Ciolacu.

Am înțeles că în cursul săptămânii viitoare se va definitiva dacă eu, împreună cu cei care și au exprimat acordul scris de a se alătura celor care au înțeles că România are nevoie de un partid de stânga puternic, deschis și dinamic, vom fi primiți în PSD Brăila. Editorialul de astăzi, semnat de Mircea Doaga, aduce în fața cititorilor opiniile senatorului Ionuț Vulpescu, văzute din perspectiva unui ziarist implicat și observator acid al evenimentelor politice”, a postat Meiroșu pe Facebook.

Reamintim că Emilia Meiroșu a demisionat din Pro România în decembrie 2019, alături de mare parte dintre membrii organizației pe care o coordona în plan local, pe fondul neînțelegerilor cu Victor Ponta. Aceasta apare pe site-ul Camerei Deputaților ca parlamentar al grupului PSD.
Categorie articol: 

Comentarii