Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Emilia Meiroşu salută intrarea în Pro România a comisarului european Corina Creţu

• deputatul independent Emilia Meiroşu (coordonator Pro România Brăila) s-a arătat extrem de încântată de intrarea recentă în partidul lui Victor Ponta a comisarului european Corina Creţu • aceasta a postat un mesaj pe site-urile de socializare pentru a reitera faptul că se simte mândră de propria sa decizie de a pleca din PSD

 

Parlamentarul independent Emilia Meiroşu (coordonator Pro România Brăila) a dorit să salute intrarea în partid a comisarului european Corina Creţu. Aceasta a postat pe reţelele de socializare la finele săptămânii trecute că se simte onorată de faptul că o are colegă la Pro România pe Corina Creţu, acum că a decis să rupă legăturile cu PSD. Mai mult, a dorit să puncteze că nu regretă absolut deloc faptul că la rândul său a plecat din partidul lui Liviu Dragnea, unde, susţine aceasta, a constatat încercarea discreditării femeilor în politică.

“Am plecat din PSD în mai 2018, spunând că ce se întâmplă pare o dorinţă de discreditare a ideii de femeie în politică. Nu vedeam cum aş putea să fiu în continuare parlamentar al partidului care a numit-o pe Viorica Dăncilă premier şi care a uitat de proiectele pe care le-am propus oamenilor. Nici ca profesor, nici ca politician! Am luat o decizie pe care nu o regret şi de care nu îmi e ruşine! De cealaltă parte, azi (n.r. - 18 ianuarie) sunt onorată că doamna comisar european Corina Creţu este colega mea de partid. Corina Creţu va candida pe lista Pro România pentru europarlamentare. Are toată susţinerea mea!”, a scris Meiroşu, alături de o fotografie în care apar Corina Creţu şi Victor Ponta.

Trebuie precizat că, în ultima perioadă, comisarul european Corina Creţu, deşi era în PSD, a ales să ridice “steguleţe roşii” privind întârzieri mari la solicitările de finanţare de la Uniunea Europeană, motiv pentru care nu s-a ferit să critice Guvernul.
Categorie articol: 

Comentarii