Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Emilia Meiroşu candidează pentru poziţia de vicepreşedinte Pro România

• deputatul Emilia Meiroşu (coordonator Pro România Brăila) a anunţat că şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului la nivel naţional • alegerile vor avea loc pe 6 noiembrie, la prima delegaţie permanentă a Pro România • duminică, a avut loc primul Congres al partidului în cadrul căruia Victor Ponta a fost ales preşedinte, iar Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu şi Nicolae Bănicioiu prim-vicepreşedinţi

 

Deputatul brăilean Emilia Meiroşu, coodonator Pro România Brăila, a luat decizia de a se înscrie în cursa internă pentru un fotoliu de vicepreşedinte al partidului la nivel naţional. Aceasta a făcut anunţul, ieri, după Congresul Pro România, în cadrul căruia fostul premier al României, Victor Ponta, a fost ales preşedinte, iar Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu şi Nicolae Bănicioiu prim-vicepreşedinţi.

“Duminică, 21 octombrie, a avut loc la Bucureşti primul Congres al Partidului Pro România, în cadrul căruia membrii prezenţi au votat statutul, programul şi noua structură de conducere de la nivel central. Pro România este un partid nou, care s-a născut  din necesitatea de a propune noi soluţii, adaptate prezentului, care să înlăture pericolele interne şi externe la adresa României şi a cetăţenilor săi. Partidul va aborda un nou mod de a face politică, în sensul în care, oameni competenţi elaborează şi implementează proiecte concrete pentru dezvoltarea ţării, pornind de la dialog şi consultare permanentă, deschidere la opinii şi critici constructive, venite din partea tuturor cetăţenilor dornici să se implice în viaţa publică”, a declarat Meiroşu.

Potrivit deputatului, principalul obiectiv al partidului pe care îl reprezintă la Brăila, este acela de a realiza un master plan pentru dezvoltarea ţării şi promovarea unor proiecte de construcţie pentru viitor.

“O echipă formată din oameni profesionişti, care cred în România. În actualul context socio-politic din ţară, când societatea este dezbinată, când se promovează ura şi anti-naţionalismul, când este la modă să fii împotriva a orice, Pro România şi-a propus să fie PRO: european, securitate şi stabilitate, sănătate, educaţie, locuri de muncă, investiţii în infrastructură, agricultură, respect pentru persoanele vârstnice, tineri etc. Milităm pentru încetarea războiului româno-român şi repunerea proiectului de dezvoltare a ţării pe agenda publică, pentru că doar noi ne putem dezvolta ţara”, a mai completat sursa citată.

 

Alegerile vicepreşedinţilor Pro România, pe 6 noiembrie

Întrebată de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei” dacă are de gând să candideze pentru vreo poziţie de conducere în cadrul Pro România, Emilia Meiroşu a explicat faptul că, potrivit statutului proaspăt aprobat, delegaţia permanentă a partidului, formată din biroul executiv şi biroul permanent, care are în componenţă coordonatorii pe domenii la nivel naţional şi coordonatorii judeţeni, votează candidaţii pentru funcţiile de vicepreşedinte şi secretar general.

“Mi-am depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte Pro România, pe 6 noiembrie 2018 urmând să aibă loc prima delegaţie permanentă a partidului. În acest moment, am calitatea de coordonator naţional pe domeniul educaţiei. Mulţumesc tuturor membrilor prezenţi la Congres, precum şi celor mulţi din ţară, care nu au putut fi prezenţi, şi vă invit, oameni de bine ai României, să vă alăturaţi acestui proiect politic axat pe dezvoltare şi pe cetăţean! Numai împreună, uniţi şi determinaţi, putem costrui un viitor şi putem aşeza România în locul pe care îl merită atât în Europa, cât şi în lume! Pro România, o şansă pentru viitor!!!”, a conchis Meiroşu.
Categorie articol: 

Comentarii