Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Emil Giurgiu, dublu campion naţional la culturism

• brăileanul a cucerit cele două medalii de aur la culturism masters la open • soţia sa, Iuliana Giurgiu, este vicecampioană naţională  bady fitness, masters

 

Dublu campion balcanic la culturism în luna mai a acestui an, la open masters man's badybuilding, categoria 70 kg, precum şi la seniori, unde a fost tot un open al sportivilor cu vârste cuprinse între 40 şi 49 de ani, brăileanul Emil Giurgiu a bifat, în urmă cu câteva zile, o altă dublă performanţă. Giurgiu a devenit campion naţional la culturism masters, categoria 40-44 ani, şi apoi a cucerit aurul devenind campion naţional absolut la open, categoria de vârstă, 40-49 ani.

Tot la acest concurs naţional de la Sibiu, Iuliana Giurgiu, soţia sa, a cucerit medalia de argint la body fitness, masters, categoria de vârstă 35-44 ani.

Vă reamintim că, la Campionatul Balcanic din primăvară, Iuliana Giurgiu a devenit vicecampioană balcanică în concursurile open, la women physique şi la body fitness. Aceste performanţe i-au asigurat brăilencei postul de antrenor secund la naţionala de culturism a României.

“Rezultatele obţinute la Sibiu au fost foarte bune şi ele confirmă forma ascendentă pe care am avut-o în acest an. Am obţinut două medalii de aur la Balcaniadă, acum tot două la Campionatul Naţional. Şi Iuliana a fost una dintre sportivele care s-au afirmat la Sibiu, iar prestaţia ei a propulsat-o ca antrenoare la lotul naţional”, ne-a declarat Emil Giurgiu.

Componenţi ai lotului naţional de seniori ai României, cei doi culturiştii brăileni se pregătesc în continuare pentru un nou concurs internaţional, Cupa Mondială la culturism şi fitness, care va avea loc în perioada 23-25 noiembrie, la Cluj.
Categorie articol: 

Comentarii