Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Emana halenă alcoolică, dar a refuzat să sufle în fiolă

un bărbat de 37 de ani din Surdila Greci conducea autoturismul pe raza comunei Jirlău, fără permis de conducere • în plus, acesta mirosea puternic a alcool, însă a refuzat testarea

 

Băut, fără permis şi cu tupeu. Un şofer conducea autoturismul liniştit, deşi nu avea ce căuta la volan, ba chiar i-a tratat cu un refuz pe poliţiştii care l-au pus să sufle în fiolă. Halena alcoolică se simţea însă de la distanţă, după cum au constatat poliţiştii.

Depistarea s-a făcut la data de 10 august, ora 20.30. Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au oprit în trafic pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Surdila Greci, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Jirlău. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Şi asta nu era tot. “Întrucât acesta emana halenă alcoolică, i-a fost solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, ocazie cu care a refuzat acest lucru. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sînge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat să se supună recoltării probelor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele bărbatului depistat a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Categorie articol: 

Comentarii