Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elton John va susţine un concert în oraşul antic Pompei

Informaţia a fost comunicată, vineri, de organizatorul italian al evenimentului. Concertul nu apare deocamdată menţionat pe site-ul oficial al artistului britanic, însă este deja promovat în Italia, online, de compania organizatoare de evenimente muzicale DAlessandro e Galli.
„Elton John, într-un decor sugestiv, pe 12 iulie, la Pompei", se precizează pe site-ul companiei italiene.
Oraşul Pompei a fost acoperit în totalitate cu cenuşă după erupţia vulcanului Vezuviu, în anul 79 e.n. Acest oraş antic reprezintă una dintre cele mai populare destinaţii turistice din Italia şi este vizitat în fiecare an de câteva milioane de persoane.
Deocamdată nu se ştie dacă Elton John va concerta în Teatro Grande, ce are o capacitate de 1.400 de locuri, sau în amfiteatrul făcut celebru de trupa Pink Floyd în filmul său din 1972 intitulat „Live at Pompeii", au precizat într-o declaraţie de presă comună purtătoarea de cuvânt a acestui sit arheologic şi organizatorii show-ului.
Teatro Grande, în care locuitorii din Pompei urmăreau comedii şi tragedii antice, a fost în ultimii doi ani gazda unor spectacole de balet şi de muzică clasică.
Amfiteatrul, în care erau organizate în trecut lupte de gladiatori, este mai vechi cu peste un secol decât celebrul Colosseum din Roma. Acest amfiteatru, construit din piatră, are o capacitate de cel mult 2.000 de locuri.

 
Categorie articol: 

Comentarii