Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elita atletismului brailean va fi prezenta la nationalele de juniori I

In acest week-end, sase atleti braileni cu dubla legitimare, CSM-LPS, Anamaria Ionita, Ramona Anghelas, Marian Chioveanu, Ionut Vlaicu, Paraschiv Eftimie si Daniel Gagiu vor participa la Campionatele Nationale rezervate juniorilor I, obiectivul delegatiei brailene fiind cucerirea a cel putin o medalie de fiecare sportiv.
Cu un rezultat foarte bun obtinut la Jocurile Marii Negre, medalie de argint la saritura in lungime, Daniel Gagiu este unul dintre pretendentii la medalia de aur la aceasta proba, la fel si Ramona Anghelas, care are anul acesta in palmares o medalie de bronz la senioare si una de argint la tineret in proba de aruncare a sulitei.
Tinind cont de faptul ca a urcat pe podium la seniori si tineret, Ionut Vlaicu are mari sanse de a deveni campion national la 110 m garduri, proba in care principalul contracandidat este chiar colegul sau Paraschiv Eftimie.
"Astept de la fiecare sportiv cite o medalie deoarece rezultatele pe care le-au obtinut la seniori si tineret ii recomanda ca principali candidati la medalia de aur la categoria lor de virsta. Daca Dumnezeu le ajuta sa fie sanatosi nu avem cum sa nu ne indeplinim obiectivul pentru acest concurs", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Comentarii