Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elita atletismului brailean este prezenta la editia a 18-a a Cupei de cristal

Competitia care se va derula in capitala este si un criteriu in alcatuirea lotului de atleti care vor reprezenta Romania la primele doua concursuri internationale, Campionatul Balcanic, programat pe 21 februarie si Campionatele Europene de sala care se vor derula la inceputul lunii martie.
La cea de-a 18-a editie a "Cupei de cristal" CSM Braila va fi reprezentata de Anamaria Ionita, componenta lotului olimic urmand sa ia startul la trei probe, 60 m garduri, 60 si 400 m plat, Anamaria Caragata, Aurel Baciu, Ionut Vlaicu, campionul national universitar en titre, Alina Popescu si Ionut Lazar.
Atletii braileni vor fi insotiti de profesorii Irina Roata si Mihail Dumitru.
Sanse reale la podium au si alti trei atleti braileni care in prezent reprezinta alte cluburi din tara Adelina Gavrila, campioana en titre la triplusalt feminin, sportiva cu dubla legitimare Farul - Steaua, Leonard Gherghiceanu si Paraschiv Eftimie, ambii de la Farul.
Vor fi acordate premii pentru cea mai buna performanta din concurs, dar si pentru cele mai bune cinci rezultate, atat la feminin cat si la masculin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii