Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eliberarea din funcţie a lui Nechita s-ar putea vota pe 1 septembrie

Şedinţa ordinară a CJ Brăila în care se va supune votului eliberarea din funcţia de vicepreşedinte a liberalului Ovidiu Nechita va avea loc, cel mai probabil, pe 1 septembrie. Chiar dacă încă nu a fost făcută o informare oficială, potrivit consilierului judeţean Marian Căpăţână, aceasta este data indicată atât de către Nechita, cât şi de secretarul judeţului Nicu Filote. Totodată, consilierul a mai subliniat că din moment ce şedinţa din data de 25 august a fost amânată, reluarea întâlnirii miniparlamentului judeţean va presupune respectarea aceleiaşi ordini de zi. "Am materialele primite, le-am şi studiat. Cunosc conţinutul şedinţei, îl ştiu pe de rost. Şedinţa din data de 25 august este făcută exact pe lege, problemă ridicată de mine încă din data de 18 august. Conform articolului 64 din Legea 215, a Administraţiei Publice Locale, convocarea a fost făcută de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, nu cum a fost cea din 18 august, de secretar. Aşa spune legea! Noi primim o convocare sub forma unui plic şi a unei mape, care au fost semnate de vicepreşedinte. În mapă este ordinea de zi. La punctul numărul 1 este o rectificare de buget. Am discutat în comisie, este vorba despre mici sume de ajustat la diferite compartimente - chestii de 2.000 de lei şi este o sumă mai mare la şcolile speciale, unde profesorii au câştigat în instanţă nişte drepturi salariale şi trebuiesc eliberate. Există hotărâri judecătoreşti în sensul ăsta. În rest, a rămas identică. Eu am vorbit cu Ovidiu Nechita ieri (n.r. luni) şi mi-a spus că ar fi pe 1 septembrie. În principiu atunci ar fi. Dacă şedinţa a fost amânată nu mai poate să intre altceva pe ordinea de zi", a declarat Căpăţână.
În ciuda eforturilor redactorilor "Obiectiv - Vocea Brăilei" de a-l contacta pe vicepreşedintele CJ Brăila, Ovidiu Nechita pentru a obţine o reacţie pe această temă, liberalul nu a răspuns la telefon.
Reamintim că şedinţa programată pe 25 august, în care Nechita urma să îşi piardă fotoliul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean a fost amânată chiar de către acesta, pe motiv că secretarul judeţului, Nicu Filote, nu a respectat termenul legal de 5 zile, în care documentaţia şedinţei trebuia trimisă către consilieri.

 




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii