Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii sunt chemaţi astăzi la şcoală pentru recuperarea orelor pierdute cu weekendul prelungit de la Mica Unire

• mai multe unităţi de învăţământ recuperează astăzi ziua liberă de luni, 23 ianuarie • alte şcoli au ales să prelungească programul elevilor, astfel încât orele să fie recuperate până pe data de 31 ianuarie

 

Mai multe unităţi de învăţământ din Brăila au chemat azi elevii la şcoală pentru a recupera ziua liberă de 23 ianuarie. Ministerul Educaţiei a emis o adresă prin care stabileşte că unităţile de învăţământ “îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal în ziua de 28 ianuarie sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru, până la data de 31 ianuarie, potrivit planificărilor stabilite”.

“Sunt şcoli care au stabilit să recuperează mâine (n.r. - astăzi) ziua de luni, iar altele le vor recupera din mers, după orele de program şi în funcţie de orarul curent al şcolii, până pe 31 ianuarie”, ne-a spus Cătălin Canciu, inspector şcolar general.

Reamintim că vacanţa de iarnă a elevilor a fost prelungită cu o săptămână. Aceştia au stat acasă în perioada 9-16 ianuarie, cursurile fiind suspendate în mai multe judeţe din ţară ca urmare a atenţionărilor meteorologice de ninsori şi viscol. Potrivit Ministerului Educaţiei, orele pierdute vor fi recuperate până la sfârşitul anului şcolar.

În perioada 4-12 februarie elevii vor avea parte de o nouă vacanţă, cea intersemestrială. În semestrul al doilea este programată o singură vacanţă, cea de Paşte, în perioada 19-30 aprilie.
Categorie articol: 

Comentarii