Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii lui Tudorel Cotiga au fost superiori in repriza secunda

Una dintre formatiile care in urmatorul sezon va incerca sa prinda locul intii in Liga a IV-a de fotbal braileana, Viitorul Ianca, a disputat o partida de verificare, simbata dimineata in compania echipei a doua a CF-ului.
Prima repriza a fost echilibrata, cu ocazii de o parte si de alta, insa dupa primele 45 de minute, elevii lui Tudorel Cotiga aveau doar un avantaj minim de un gol, gratie reusitei din minutul 4 a lui Lupu.
In repriza a doua brailenii au dominat intilnirea si au inscris de inca cinci ori. CF-ul a reusit desprinderea abia in minutul 60, cind tot Lupu a marcat pentru 2-0, cinci minute mai tirziu oaspetii si-au marit avantajul dupa reusita lui Mindroasa, iar in minutul 70 Constantinescu a urcat scorul la 4-0.
Gazdele au avut o tresarire de orgoliu si au marcat golul de onoare, insa pina la finalul meciului Naghi si din nou Mindroasa au mai inscris cite o data si echipa lui Cotiga s-a impus cu 6-1, in fata unei formatii destul de valoroase, dar care inca nu are omogenitatea si pregatirea fizica necesara pentru a duce o partida pina la capat, in conditii optime.
Fostii petrolisti Bratu si Alexandru Cotiga, precum si juniorul Constantinescu, jucator din propria pepiniera a formatiei bailene, au avut o contributie substantiala la marea majoritate a actiunilor formatiei vizitatoare in cel de-al doilea act.
In ultimele opt minute ale partidei Constantinescu a ramas singur cu portarul gazdelor, dar a trimis mingea in bara, iar Lupu si Mindroasa s-au jucat la rindul lor cu doua situatii clare de gol.

CF Braila: Botas - Panturu, V. Nicolae, Stanciulescu, Negulescu - Lupu, Bratu, Harabagiu, Malinchi - Mindroasa, Cioceanu.
In repriza a doua la braileni au mai evoluat portarul Corbu si jucatorii de cimp Cotiga, Dragoi, Constantinescu, Naghi si Cl. Bogos.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii