Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii lui Sandu Minciu au picat examenul de la Medgidia

Formatia din Insuratei a fost la un pas de a obtine un nou rezultat bun in deplasare.
Tinind cont de startul foarte bun al gazdelor, CSM-ul merita toate punctele puse in joc, dar judecind dupa evolutia celor doua formatii din partea secunda a jocului, un rezultat de egalitate era cel mai echitabil.
CSM Medgidia a irosit trei ocazii in primele 23 de minute, la ultima portarul oaspetilor, Tudor, dovedindu-se a fi foarte inspirat intr-un duel unu la unu cu un atacant advers.
Finalul primei reprize a apartinut oaspetilor care, intr-un interval de doar sapte minute, au sutat la poarta prin Bratosin (min. 38, 44) si Dobre (min. 42) insa nici o data mingea nu a prins cadrul portii.
Dobre, Vicol si Bratosin s-au dovedit a fi total neinspirati in startul partii secunde, astfel ca in loc de 0-1, in minutul 73 a fost 1-0 pentru gazde. CSM Medgidia a beneficiat de un corner, portarul Tudor si fundasul Musat s-au invitat reciproc la minge si Ilcu a trimis mingea in plasa.
Oaspetii au fortat egalarea insa, in minutul 78, Tanase a sutat pe linga poarta, iar in penultimul minut de joc Bogdan, de la 2 metri, a trimis cu capul pe linga tinta.
In urma acestei infringeri, Viitorul Insuratei ocupa locul al 12-lea.

Viitorul: Tudor - Baicu, Musat, Paraschiv, Bogdan, Calatoaie - Preda (min. 70: Vicol), Tanase, Vioreanu (min. 85: Anghelina), Bratosin (min. 80: Balta) - Dobre.
Categorie articol: 

Comentarii