Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii lui Sandu Minciu au facut un salt de patru locuri in clasament

Partida in sine nu a fost una prea spectaculoasa, deoarece Aversa a venit la Insuratei cu singurul scop de a se apara si a scoate o remiza, insa sperantele formatiei pregatite de Vasile Caciureac si Daniel Iftodi au fost naruite de ambitia de victorie a gazdelor.
Viitorul Insuratei nu a avut insa o sarcina prea usoara in fata unei defensive foarte bine conduse de Fisie, jucatorul care a cochetat in vara si cu CF Braila. Gazdele au deschis scorul foarte repede, in minutul 9, cind Bratosin a trimis o centrare sutata in careul advers, iar Berceanu a deviat mingea in plasa, dar pina la pauza nu au mai gasit calea spre gol.
Urmatoarea faza de poarta s-a derulat abia in minutul 25 si l-a avut in rol principal pe Cosmin Dobre. Atacantul gazdelor nu s-a descurcat insa in situatie de unu la unu cu portarul bucurestean.
La primul contraatac din aceasta repriza, Aversa a obtinut un corner in urma caruia a reusit sa restabileasca egalitatea prin Chirvasuta: 1-1 in min. 35.
Viitorul a dominat teritorial pina la pauza, insa Berceanu, Dobre, Preda si Bratosin nu au reusit sa-l invinga pe portarul bucurestean.

Bratosin a finalizat cea mai spectaculosa faza a reprizei secunde

Dupa ce si-au primit apostrofarile de rigoare, in pauza, gazdele au iesit mult mai hotarite de la cabine, dar au ratat primele doua situatii de gol. In minutul 48, Bratosin a centrat la marginea careului mic si Berceanu a trimis mingea cu capul peste transversala. Trei minute mai tirziu, Tanase a sutat pe linga incheietura barelor.
In minutul 55, formatia din Insuratei a reusit o faza rapida, Tanase a demarat pe partea dreapta, l-a lansat in adincime pe Dobre, atacantul Viitorului i-a pasat lui Bratosin si acesta a marcat pentru 2-1.
Oaspetii s-au trezit din letargie si au incercat sa pericliteze poarta adversa pe contraatac, insa toate actiunile lor din aceasta parte a partidei au fost sterile si nu au creat deloc panica la poarta aparata de Tudor.
Pina la finalul meciului s-au mai consemnat alte trei mari ratari ale gazdelor. Tanase a sutat putin peste transversala, Vioreanu s-a grabit si a fost blocat in extremis de un fundas advers, iar Dobre, in loc sa centreze in fata portii, a preferat sa suteze din unghi si portarul bucurestean a reusit sa devieze mingea in corner.
In urma acestui succes, Viitorul Insuratei a urcat pe locul al zecelea, avind insa acelasi numar de puncte (11), ca si alte doua formatii de deasupra sa, Steaua II si CSM Rm. Sarat, dar are golaverajul mai slab decit acestea.

Viitorul: Tudor - Musat, Paraschiv, Bogdan - Preda, Vioreanu, Bratosin (min. 75: Balta), Calatoaie - Tanase, Dobre, Berceanu (min. 80: Baicu)
Categorie articol: 

Comentarii