Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii lui Dan Asandei s-au inecat in mare

Perioada de tatonare s-a prelungit foarte mult si, pentru faptul ca nici una dintre cele doua formatii nu a vrut sa riste, ocaziile de poarta au intirziat sa apara.
Cu toate ca Viitorul parea a fi echipa care insista mai mult in atac, gazdele au fost cele care au deschis scorul. Radoi a plecat de la mijlocul terenului intr-o cursa solitara, a trecut si de Paduraru dupa care a centrat la marginea careului de 6 metri si Ferenti a reluat cu capul, plasat, pe linga Stoica.
In faza imediat urmatoare, oaspetii ar fi putut restabili egalitatea, numai ca Moroianu a reluat cu capul la doar o palma de transversala portii adverse, dupa o centrare foarte buna a lui Baicu.
La doua minute de la deschiderea scorului, Aurora a beneficiat de o lovitura libera de la 30 de metri, oaspetii nu au facut zid si coautorul primului gol, Radoi a sutat direct pe poarta reusind sa urce scorul la 2-0, insa cu largul concurs al Stoica.
Formatia din Insuratei a fost la un pas de a reduce din diferenta cu doua minute inainte de finalul primei reprize, dar Bratosin a preferat sa suteze la poarta dintr-un unghi dificil in loc sa paseze la unul dintre cei doi colegi ai sai din avanposturi, mult mai bine plasati.

Coman a marcat unicul gol al oaspetilor

In repriza a doua Viitorul s-a masat cu tot efectivul in jumatatea adversa si in minutul 65, dupa un corner executat de Bratosin, Coman a redus din diferenta si astfel sperantele oaspetilor renasteau.
Elevii lui Dan Asandei s-au intrecut insa in ratari. In minutul 72, Vicol a sutat din cadere, de la 6 metri, dar mingea a ocolit de putin tinta, iar doua minute mai tirziu a fost rindul lui Bratosin sa-l puna la incercare pe portarul gazdelor.
Oaspetii au mai ratat doua sanse de a restabili egalitatea prin Moroianu (min. 80) si Musat (min. 82), astfel ca Aurora Mangalia a reusit sa obtina o victorie destul de pretioasa care o indeparteaza pentru moment de zona nisipurilor miscatoare.
"Ne-am creat foarte multe ocazii si de aceasta data, dar din pacate se pare ca in acest meci, la fel ca si in marea majoritate a celorlalte partide din acest retur, atacantii nostri le-au tratat cu mult prea multa usurinta. Tinind cont de raportul ocaziilor, puteam obtine lejer un rezultat de egalitate", a declarat Paul Alexandru, presedintele formatiei din Insuratei.

Viitorul Insuratei: Stoica - Paduraru (min. 70: Vicol), Musat, Moroianu, Bogdan (min. 70: Clim) - Baicu, Vioreanu, Muha, Bratosin - Dobre (min. 46: Coman), Stoian (min. 72: Anghelina).
Categorie articol: 

Comentarii