Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii lui Dan Asandei au "savurat" lacrima lui Ovidiu

Dupa o evolutie foarte buna, formatia din Insuratei a reusit sa-si treaca in cont cea de-a doua victorie in deplasare din acest retur.
Meciul a fost anost in prima sa parte in care s-au consemnat doar citeva situatii de poarta. Perioada de tatonare s-a prelungit pina aproape de minutul 30 al primei reprize, moment in care Viitorul a fost la un pas de a deschide scorul prin Anghelina. Dupa ce a driblat doi adversari in coltul careului de 16 metri, mijlocasul oaspetilor a preferat o pasa spre Stanciu in locul unui sut pe poarta, care ar fi putut sa-l surprinda pe portarul gazdelor.
Nici colegii lui nu au fost mai inspirati in aceasta prima parte, Dobre a sutat din unghi pe linga poarta, la fel si Bogdan (min. 37), iar Stoian s-a incurcat in propriile-i driblinguri, dupa o centrare a lui Dobre.
Cind mai erau doar doua minute din prima repriza, gazdele au beneficiat de o lovitura libera, un fel de corner mai scurt, Caramisin a executat cu efect si a trimis mingea in vinclul portii lui Stoica, iesit total neinspirat la aceasta faza.

Viitorul a avut eficacitate maxima in partea secunda

Viitorul a facut, in schimb, o a doua repriza de vis. Dupa o perioada buna de joc, in care au asediat careul advers, oaspetii au obtinut o lovitura de colt si, dupa o succesiune de suturi expediate de Stoian, Dobre si Anghelina, la care portarul dobrogean a avut interventii miraculoase, mingea a ajuns la Moroianu care, cu un sut plasat, a reusit sa restabileasca egalitatea.
Curios, dupa primirea golului, gazdele s-au retras in aparare, lasind impresia ca doresc sa pastreze macar acest rezultat.
CS Viitorul nu s-a multumit insa cu jumatati de masura si, cu opt minute inainte de final, Vioreanu a trimis o pasa in careul advers, iar Stanciu a lobat mingea peste portarul gazdelor, aducindu-si formatia in avantaj, min. 82: 1-2.
Tot oaspetii au fost cei care au fortat si, in ultimul minut de joc, Coman a profitat de o nesincronizare a fundasilor centrali adversi, a patruns in careu si a marcat cel de-al treilea gol al formatiei sale.
La finalul partidei Ionel Vioreanu, coordonatorul de joc al echipei din Insuratei, a declarat ca aceasta victorie ii este dedicata lui Florin Cirligea, cel care contribuie la asigurarea celor mai bune conditii echipei Viitorul, cu ocazia sarbatoririi zilei onomastice.

CS Viitorul: Stoica - Paduraru, Musat, Moroianu, Bogdan - Stanciu (min. 55: Baicu), Muha (min. 90: Oprea), Vioreanu, Anghelina (min. 85: Coman) - Dobre (min. 72: Paraschiv), Stoian.
Categorie articol: 

Comentarii