Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii de la trei scoli ocupa primele locuri la Olimpiada de matematica

In urma cu citeva zile s-a desfasurat faza judeteana a Olimpiadei de matematica pentru clasele a V-a si a VI-a la Scoala "Al. I. Cuza". Au participat 111 elevi la clasa a V-a si 101 la clasa a VI-a. Inspectorul de specialitate, prof. Catalin Stanica a precizat ca subiectele au fost din programa de olimpiade si concursuri si ca prin aceasta olimpiada s-a urmarit realizarea unei selectii la clasele a V-a si a VI-a, atragerea elevilor spre matematica si incurajarea participarii la olimpiade si concursuri.
La clasa a V-a locul I a fost ocupat de Denis Turcu de la Colegiul "Balcescu", care a obtinut punctajul maxim, pe locul II s-a situat Alexandra Pavel de la Scoala "Mihai Eminescu", iar pe locul III a fost Mirela Soca de la Colegiul "Balcescu". S-au mai acordat 26 de mentiuni, iar elevul Florin Roadevin de la Scoala nr. 1 Tufesti a obtinut si un Premiu Special.
La clasa a VI-a primul loc l-a ocupat Alexandra Nicolae de la Scoala "Fanus Neagu". Locul doi a fost ocupat de trei elevi care au reusit sa obtina acelasi punctaj: Lorena Balan de la Scoala "Mihai Eminescu", Teodor Onea de la Colegiul "Balcescu" si Dana Ilie de la Scoala "Fanus Neagu". Pe locul III s-a situat George Cioroiu de la Scoala "Mihai Eminescu". S-au mai acordat 23 de mentiuni. Elevul Stefan Robitu de la Scoala de Arte si Meserii din Ciocile a primit pe linga mentiune si un Premiu Special.
Categorie articol: 

Comentarii