Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii de la LPS protejeaza sursele de apa

In acest an scolar, elevii de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) realizeaza proiectul "ENO (Environment Online): Copaci si apa", un proiect international, care consta in campanii de informare menite sa implice publicul in protectia resurselor de apa.
Proiectul este structurat in patru programe dedicate mediului. Primul program se deruleaza cu prilejul Zilei Internationale a Impaduririi - 22 septembrie 2008 si a Saptaminii de Monitorizare a Apei, desfasurata in perioada 6 - 12 octombrie 2008. Cel de-al doilea program este intitulat "Aceasta este natura: Schimbarea climei", derulat in perioada 19 - 25 ianuarie 2009, cel de-al treilea se numeste "Amprente ecologice" si se desfasoara in perioada 23 - 29 martie 2009. Ultimul program se refera la "Cultura noastra: Jocuri traditionale", care se va desfasura in perioada 19 - 25 mai 2009. Proiectul se va incheia pe 5 iunie, cu ocazia Zilei Internationale a Mediului.
Pe parcursul acestor activitati elevii si profesorii de la LPS vor desfasura activitati de monitorizare a apelor locale. In acest sens, scoala a primit deja din partea coordonatorilor programului, World Economic Forum si International Water Association un kit de testare a apei (20 bucati). Persoanele implicate in proiect sint: directorul Viorel Alexandru, directorul adjunct Mihaela Tapor, profesoarele Liliana Canciu si Viorica Bunea, alaturi de 20 de elevi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii