Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii de la "Balcescu" invata sa devina lideri

La Colegiul National "Nicolae Balcescu" a avut loc, ieri, miniconferinta "Leadership pentru mileniul III" sustinuta in fata a zeci de elevi de catre master trainer-ul Marcel Raducu, reprezentant al companiei IntellCompetitiv. Tematica a vizat evidentierea caracteristicilor esentiale ale liderului jucator, proactivitate, agilitate si persuasiune, trasaturile liderului inspirational, responsabilitate, autenticitate si integritate. Apoi au fost prezentate distinctiile relevante pentru transformare, cum se realizeaza planificarea transformarii personale si au fost prezentate cele sapte principii fundamentale ale liderului motivational. In final s-a discutat despre puterea gindurilor, puterea cuvintelor si puterea prezentului.
Master-trainer-ul Marcel Raducu a prezentat si beneficiile prezentarii programului "Fii jucator proactiv, agil si persuasiv", intre care pot fi amintite: initierea unui proces amplu de transformare atitudinala, focalizat pe ideea de jucatori puternici, agili si persuasivi care fac regulile "jocului in piata", redefinirea rolului de lider in societate, ca factor de opinie si influenta, cresterea performantelor personale si profesionale prin imbunatatirea climatului de lucru, crearea unui cadru sistematic de dialog si constructie de idei si proiecte.
Marcel Raducu este master-trainer specializat si certificat in curricule de leadership, programe de dezvoltare personala, managementul oportunitatilor si riscurilor strategice, managementul crizelor, analiza mediului de business. Este partener in echipa IntellCompetitiv, vicepresedinte al Asociatiei ROLeader si membru fondator al Asociatiei "Romanian Coaching guil - Arc". Marcel Raducu este certificat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si a participat la mai multe programe de formare in domeniul invatarii pentru adulti si a dinamicii de grup.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii