Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii de la Arte, “îngeri” de Crăciun pentru colega lor Ana Maria Ciutacu

• aceştia au organizat un târg de Crăciun, au colindat tot liceul şi alte şcoli din municipiu şi astfel au reuşit să strângă peste 10.500 lei • şi la Bucureşti oamenii o susţin pe adolescentă, Micutzu, Bordea, Bobonete şi alte nume sonore din stand up organizând pe 18 decembrie un spectacol caritabil pentru aceasta

 

Cu mic, cu mare, elevii Liceului de Arte “Hariclea Darclee” au sărit în ajutorul colegei lor de clasa a IX-a, Ana Maria Ciutacu, adolescenta care se luptă cu cancerul. Recent, aceştia au organizat mai multe evenimente pentru a-i arăta acesteia că îi sunt alături şi la bine, dar şi la greu. Astfel, colegii Anei au mers cu urna din clasă în clasă, au organizat un târg de prăjituri, iar pentru că generozitatea nu cunoaşte graniţe, elevii de la Arte au mers la colindat şi în alte unităţi de învăţământ din Brăila: Liceul Teoretic “P. Cerna”, Liceul Economic “I. Ghica”, Liceul cu Program Sportiv, Şcoala Gimnazială “Constantin Sandu Aldea” şi Şcoala Gimnazială “Dimitrie Cantemir”. La finalul acestui maraton, “îngerii” de Crăciun ai Anei au adunat peste 10.500 lei şi multe, multe mesaje de încurajare pentru aceasta.

Elevii de la Arte au profitat de prezenţa pe 1, 2 şi 3 decembrie la Târgul de Crăciun organizat de Primărie pentru a răspândi povestea Anei, lucru pe care l-au făcut şi pe 6 decembrie, la Brăila Mall, acolo unde copiii mari şi mici au spus o “Poveste de iarnă”. Timp de câteva ore ei au cântat, au dansat, au povestit şi au meşterit podoabe alături de alţi copii, transformând Brăila Mall într-un loc în care Mosu’ poate coborî oricând.

 

Continuă donaţiile şi la redacţie

O nouă zi, noi “îngeri”. Alţi trei brăileni au venit ieri la sediul redacţiei nostre pentru a face donaţii pentru Ana Maria Ciutacu, toţi trei dorind să rămână anonimi. Prima donaţie a fost în valoare de 200 lei, a doua de 100 lei, iar a treia de 250 lei. Donatorii nu au părăsit sediul redacţiei fără a-i ura Anei multă sănătate şi putere de a învinge, din nou, boala.

Le mulţumim celor trei pentru gestul nobil, mulţumim întregului colectiv de la Liceul de Arte şi de la şcolile din municipiu că sunt alături de adolescentă şi îi îndemnăm şi alţi oameni cu suflet mare să fie “îngeri” de Crăciun pentru Ana.

Precizăm că, de la începutul campanie de strângere de fonduri pentru Ana Maria Ciutacu, din donaţiile făcute direct la sediul redacţiei noastre s-au adunat 10.771 lei.

Donaţiile rămân în continuare deschise la redacţia cotidianului “Obiectiv”, Str. Mihai Eminescu nr. 56, etajul 2, de luni până vineri între orele 10.00-17.00.

De asemenea, donaţii se pot face şi direct pe Facebook, pe pagina “Toghether for Ana Maria Ciutacu”. Şi tot pe Facebook s-a creat un grup special - Împreună pentru Ana, unde oamenii pot intra şi licita diverse obiecte, banii urmând să ajungă apoi la familia adolescentei. Mai ales acum că sărbătorile se apropie, pe acest grup puteţi găsi un cadou perfect pentru persoanele dragi, cum ar fi  o cană personalizată sau o bijuterie.

 

“Be helpFOOL”! Stand Up caritabil pentru Ana Maria

Cele mai mari nume din stand up-ul românesc îşi unesc forţele pentru brăileanca Ana Maria Ciutacu. Sub sloganul “Eşti powerFool şi poţi transforma povestea Anei Maria într-una beautiFool”, Cătălin Bordea, Micutzu, Dan Badea, Mihai Bobonete, Costel, Radu Bucălae şi Nelu Cortea vor susţine marţi, 18 decembrie, în club The Fool din Bucureşti, un spectacol caritabil pentru aceasta, show pe care l-au numit “Be helpFOOL”. Banii proveniţi din vânzarea biletelor vor merge către tratamentul Anei Maria.

În continuare, vă îndemnăm să fiţi şi voi UNIVERSUL Anei! Oferiţi-i praful de stele cu care să-şi îndeplinească dorinţa! Orice sprijin, oricât de mic, e important pentru Ana.

Fiţi îngerii ei de Crăciun şi daţi-i puterea pe care atât de mult şi-o doreşte!
Categorie articol: 

Comentarii