Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii de la “Iorga”, îngeri pentru copiii mai puţin norocoşi din Brăila

• recent, aceştia au organizat un târg caritabil de prăjituri, iar o parte din bani i-au donat pentru campania “Un înger de Crăciun”

 

Elevii Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” vor să fie îngeri pentru copiii mai puţini norocoşi din Brăila. Recent, aceştia au organizat în sala de sport “Târgul de prăjituri LTNI”, devenit deja o frumoasă şi dulce tradiţie, iar o parte din banii strânşi în urma evenimentului au ales să îi doneze pentru a face fericiţi copiii pentru care Asociaţia pentru Adevăr şi “Obiectiv - Vocea Brăila” au demarat campania “Un înger de Crăciun”.

Prin acest târg, elevii claselor gimnaziale şi liceale şi-au dovedit măiestria şi în alte domenii, reuşind să-şi surprindă profesorii şi colegii într-un mod plăcut, atât prin capacitatea de a înţelege arta culinară, cât şi prin creativitatea de care au dat dovadă pe tot parcursul desfăşurării evenimentului. Într-o ambianţă inedită, pe acorduri muzicale, formele, culorile şi gustul produselor au încântat privirile vizitatorilor şi le-au îndulcit pauzele. Cei care au cumpărat prăjituri au fost în număr foarte mare, cu toţii fiind încântaţi de savuroasele delicatese pregătite de elevii bucătari. De precizat că vânzările au avut loc în timpul pauzelor pentru a nu tulbura liniştea orelor de curs.

Târgul s-a desfăşurat la iniţiativa Consiliului Şcolar al Elevilor şi a fost îmbrăţişat cu drag de conducerea liceului, directorul Elena Luminiţa Tudor şi directorul adjunct Laura Elena Ion.

Organizatorii campaniei umanitare “Un înger de Crăciun” mulţumesc elevilor şi profesorilor Liceului Teoretic “Nicole Iorga” pentru gestul de a le oferi copiilor nevinovaţi o mică bucurie de sărbători!
Categorie articol: 

Comentarii