Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii de la Şcoala Waldorf - mici brutari şi cofetari

Peste 50 de şcolari şi preşcolari de la Şcoala Waldorf au participat, în urmă cu câteva zile, la un inedit concurs organizat şi desfăşurat în incinta Carrefour, cu ocazia Zilei internaţionale a pâinii. Copiii au vizitat secţia de brutărie şi patiserie, iar alături de muncitori au participat la concursul "Micii Brutari". Ei au gustat coca şi au modelat zeci de pâinici şi covrigei. La final au fost răsplătiţi cu diplome şi multe dulciuri. De acolo, copiii au vizitat şi un alt centru de producţie al dulciurilor, "Crivalex" S.R.L., unde au urmărit cum se pregătesc dulciurile de casă.
Organizatorii acestei acţiuni au fost profesoara Rodica Bocăniciu de la Şcoala Waldorf şi managerul Livia Vâlsan de la Carrefour Brăila. Copiii au fost însoţiţi de profesorii: Cătălina Dudulea, Liliana Liga, Oana Fercu şi Alexandra Grigore.
Această acţiune este una dintre cele la care au participat elevii de la Waldorf pentru pregătirea sărbătorii de toamnă din 21 octombrie, ce se va desfăşura la Casa de Cultură "Nedelcu Chercea". Atunci se vor desfăşura momente cultural-artistice susţinute de copii şi cadre didactice şi se vor organiza un "bazar al toamnei", cu obiecte lucrate de copii, părinţi şi cadre didactice, şi o "cofetărie a toamnei" cu prăjituri de casă, făcute de familiile copiilor din Şcoala Waldorf.
Categorie articol: 

Comentarii