Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii braileni pot studia in strainatate

Incepand din aceasta luna, Organizatia Hakes vine in sprijinul tinerilor care doresc sa studieze peste granita, printr-un program simplu, prin care acestia pot aplica online pentru a se inscrie la scoala in strainatate. Tinerii care doresc sa-si continue studiile in universitati din afara tarii, pot obtine de la Organizatia Hakes nu doar informatii, ci si consultanta cu privire la programele de studiu, suport la nivel local, dar si posibilitatea sa aplice online, in acelasi loc, pentru mai multe universitati/colegii sau programe de studiu. Dupa ce tinerii interesati se inscriu online in program, organizatia se ocupa de intreg procesul de admitere la facultate, in plus, interviurile si testele de limba se dau la sediul organizatiei, scutind astfel elevii de o cheltuiala in plus.
Intreg procesul parcurs pana la admiterea in facultate este gratuit pentru cei interesati, abia dupa ce toate formalitatile sunt incheiate, acestia trebuie sa achite o taxa de 20 de euro.
In acest sezon, organizatia are peste 20 de parteneriate cu universitati din Danemarca, Marea Britanie, Scotia, Olanda, Franta, Italia, Spania, Grecia si SUA.
Anul trecut, 12 elevi banateni au plecat la studiu in strainatate prin intermediul organizatiei Hakes
Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.hakes.ro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii