Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii brăileni şi-au ales liderii

• Consiliul Judeţean al Elevilor Brăila are o nouă componenţă, Rareş Voicu fiind cel care va deţine funcţia de preşedinte

 

O nouă echipă la Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Brăila! Pe 5 noiembrie, în cadrul Adunării Generale a CJE, candidaţii interesaţi să ocupe posturile vacante şi-au prezentat platforma electorală (experienţa personală, idei de îmbunătăţire a activităţii CJE Brăila, proiecte şi evenimente pe care intenţionează să le realizeze pentru colegii lor). Preşedinţii Consiliilor Şcolare ale Elevilor au trecut apoi la vot şi astfel au fost desemnaţi reprezentanţii tinerilor.

Preşedinte a fost ales Rareş Voicu, elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic “N. Iorga”. De precizat că acesta a fost preşedinte interimar în anul şcolar anterior. Pe funcţia de secretar a fost aleasă Camelia Aramă, elevă în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic “D.P. Perpessicius”. Lucia Gheorghe, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Economic “I. Ghica”, va fi directorul departamentului “Avocatul Elevului”, în timp ce la departamentul “Învăţământ teoretic şi gimnazial” a fost aleasă Raluca Tănase, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional “N. Bălcescu”. În final, responsabil pe departamentul PR şi Comunicare este Mihai Vlăduţ Lungu, elev în ultimul an la Colegiul Naţional “A. Aslan”,

Liderul ales al elevilor ne-a declarat că deja s-au gândit la proiectele pe care CJE îşi doreşte să le implementeze în perioada următoare. Şi cum funcţia de preşedinte impune celui care o deţine să fie “vocea” colegilor săi, Rareş Voicu şi-a propus să lupte pentru drepturile elevilor, aşa cum a făcut-o şi în anul şcolar precedent.

“Anul acesta avem în plan mai multe proiecte şi activităţi, axate, în mod exclusiv, pe reprezentarea şi dezvoltarea personală a elevilor brăileni. Ne confruntăm cu greutăţi, deoarece, în multe situaţii, vocea noastră nu este ascultată, însă nu avem de gând să lăsam acest lucru să ne împiedice din a ne îndeplini misiunea pe care o avem ca reprezentanţi ai colegilor noştri. Vom face tot posibilul ca anul acesta să fim şi ascultaţi, nu numai auziţi”, ne-a spus preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii