Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevii brăileni, în febra olimpiadelor

Prima dintre olimpiade care se va desfăşura la Brăila va fi pe 16 februarie, la "Perpessicius", de Pedagogie şi Ştiinţele Educaţiei. Elevii calificaţi la faza judeţeană a olimpiadelor de fizică şi limba neogreacă susţin testările pe 20 februarie, primii la Şcoala "Mihai Eminescu" din Brăila, ceilalţi la Galaţi, într-un liceu al cărui nume va fi făcut public în zilele următoare.
Fazele judeţene la olimpiada de limba şi literatura română şi olimpiada de fizică vor avea loc pe 27 februarie, după reînceperea cursurilor, la Şcoala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" Brăila, respectiv Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu". În aceeaşi zi se va desfăşura la Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazu" şi olimpiada de astrofizică. Pe 28 februarie, la "Iorga" are loc olimpiada de limbi clasice şi limba latină. Pe 5 martie au loc olimpiadele la biologie, la ştiinţe socio-umane şi la franceză, la LPS, "Murgoci" şi "Artă".
Olimpiadele la informatică, istorie, rusă şi germană vor fi pe 12 martie la "Bălcescu" şi "Iorga", iar la matematică şi geografie pe 19 martie, la "Edmond Nicolau" şi "Iorga".

 
Categorie articol: 

Comentarii