Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevi de la Balcescu, in vizita la Bruxelles

In perioada 8 - 11 septembrie, un grup de 15 elevi merituosi de la Colegiul National "Nicolae Balcescu" au fost invitati la Bruxelles pentru a vizita Parlamentul European. Criteriile de selectie a elevilor au fost: medie generala maxima si sa fie olimpici la diverse materii. Vizitarea Parlamentului European a fost posibila cu ajutorul deputatului europarlamentar Constantin Dumitriu, dar si al Fundatiei "Prietenii Liceului “Nicolae Balcescu”".
Liceenii au fost insotiti in mica lor excursie de profesorul Florentina Andronache. Acestia au vizitat cele mai importante obiective din Parlamentul European si chiar au asistat la sustinerea unui vot. De asemenea, elevii braileni au facut turul orasului Bruxelles si au admirat cele mai frumoase monumente. "Conditiile de cazare si masa au fost excelente. Vreau sa multumesc deputatului european Constantin Dumitriu si presedintelui Fundatiei "Prietenii Liceului “Nicolae Balcescu”". De altfel, am avut o intilnire foarte importanta si utila cu Eugenia Dumitriu - Segnana, consilier juridic in cadrul Parlamentului European, care la rindul ei este absolventa a Liceului “N. Balcescu”", a punctat profesorul Florentina Andronache.
Elevii braileni care au vazut orasul Bruxelles sint: Smaranda Sandu, Camelia Dumitrescu, Georgiana Bulimar, Mihaela Ciocan, Evelyn Bobocea, Andreea Oprisan, Adrian Enache, Iuliana Zodila, Rudmila Ivan, Ruxandra Voicu, Elena Iconaru, Bogdan Termegan, Madalina Tanase, Ileana Marcu si Ema Plopeanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii