Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevi chiulangii picaţi în plasa poliţiştilor

În ziua de 18 martie, poliţişti de la Biroul Proximitate au desfăşurat activităţi specifice pentru menţinerea unui climat de siguranţă civică în zona a şase unităţi şcolare din municipiu. Cu acest prilej, poliţiştii au verificat şase paznici care efectuau serviciul la unităţile de învăţământ şi au dialogat cu elevii aflaţi în pauză, cu privire la prevenirea delincvenţei juvenile.
De asemenea, au fost efectuate verificări la cinci unităţi comerciale din zonele învecinate unităţilor şcolare, fără a fi constatate probleme deosebite, şi a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 500 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
„Pe timpul desfăşurării activităţilor, poliţiştii au depistat opt elevi care absentau nemotivat de la cursuri, sens în care au fost informaţi reprezentanţii legali ai acestora, precum şi unităţile şcolare, pentru luarea măsurilor conforme cu regulamentele interioare, pentru prevenirea acestor abateri disciplinare", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii