Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevi şi profesori din Brăila în schimb de experienţă în Polonia

• întâlnirea delegaţiei de la Şcoala Gimnazială “Aurel Vlaicu” cu gazdele poloneze a avut loc în cadrul proiectului Erasmus +, “Let’s build bridges together”, derulat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene

 

În perioada 13-17 mai 2019, în Polonia, la Şcoala Nr.111 din Lodz a avut loc  întâlnirea proiectului Erasmus +, “Let’s build bridges together”, derulat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. La acţiune au participat 12 elevi şi 3 cadre didactice de la Şcoala Gimnazială “Aurel Vlaicu” din Brăila.

Timp de o săptămână, şcoala gazdă a oferit elevilor şi cadrelor didactice participante o agendă de lucru extrem de bogată în activităţi de învăţare, predare şi formare, dar şi o experienţă de neuitat, prin vizitarea unor obiective turistice din oraşul Cracovia: Castelul Wawel şi Centrul vechi al acestui minunat oraş.

Copiii români au fost întâmpinaţi călduros de profesorii şi elevii şcolii poloneze, s-au legat prietenii internaţionale deosebite atât între elevi, profesori, cât  şi între familiile gazdă şi elevi, astfel că plecarea a fost una emoţionantă.

Pentru copii a fost o experienţă inedită, o modalitate de a se cunoaşte, de a comunica în limba engleză, de a împărtăşi idei, sentimente, emoţii.

Întâlnirea a evidenţiat unul dintre rolurile proiecului “Let’s  build bridges together”: oferirea oportunităţii de a lucra într-o echipă internaţională, eliminând barierele de comunicare şi conectând valorile europene, în scopul îmbunătăţirii activităţii cu elevii.

 
Categorie articol: 

Comentarii