Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eleva batuta in scoala, de un coleg, la Grupul Scolar "Edmond Nicolau"

Un nou incident violent in Grupul Scolar "Edmond Nicolau": o eleva de clasa a X-a a fost batuta, zilele trecute, cu pumnii si picioarele de un coleg. Conducerea scolii a chemat imediat jandarmii, care l-au retinut pe adolescent, iar la intrebarile acestora, el a povestit si motivul pentru care a agresat-o pe fata: aceasta stia ca fratele ei avusese o relatie intima cu iubita lui, si nu i-a spus. Baiatul nu a fost deloc complexat de intrebarile oamenilor legii, si le-a explicat ca a fost foarte afectat de tristul adevar, pe care liceanca i-l ascunsese. Elevul a spus ca nu a lovit-o cine stie ce, insa fata s-a plins ca a luat o bataie in toata regula.
Contactat telefonic, directorul unitatii de invatamint, Teodora Ilie,
a declarat ca elevul in cauza, B. Florin, din clasa a X-a, este in invatamintul obligatoriu si nu poate fi exmatriculat. A primit o mustrare, amenda si preaviz pentru exmatriculare. Parintii nu au venit imediat la scoala. Intre timp, elevul a disparut, iar parintii abia atunci au venit la scoala si au reprosat directorului ca nu mentin un climat de siguranta in institutie, cu toate ca ei nu au venit niciodata la scoala. "El a mai avut iesiri violente, a mai fost chemat in cabinetul directorului, am mai vorbit cu el. Principalii vinovati in aceste situatii cred ca sint parintii care nu se intereseaza de copii decit in situatii critice. Ei au cercuri in care se invirt in afara scolii, iar conflictele dintre copii izbucnesc la scoala. Nu scoala genereaza probleme si ea nici nu are capacitatea de a le rezolva".
Cit despre victima, directorul Grupului Scolar "Edmond Nicolau" ne-a informat: "Fata agresata, N. Viorica, este clasa a IX-a. Tatal fetei, pensionar, a spus ca este dezarmat, ca nu are ce sa-i faca fetei, dar ca nu va renunta sa faca publica problema. Oricum, ea va merge la Medicina Legala ca sa isi scoata certificatul necesar, pentru a depune plingere impotriva celui care a batut-o".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii