Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elev de la "Panait Istrati", judecat pentru conducere fara permis

In virsta de 17 ani, Nicusor Gabriel B., poreclit "Taranu", elev al Liceului "Panait Istrati" Braila, a fost trimis in judecata, din dispozitia procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean. Minorul a fost depistat conducind un autoturism pe strazile municipiului, in conditiile in care nu poseda permis de conducere.
Potrivit dosarului penal, in noaptea de 28/29 ianuarie 2006, ora 1.00, o patrula a politiei a oprit pentru control Dacia cu numarul de inmatriculare BR-81-AUG, care se deplasa pe strada Rosiori. La volanul masinii suspecte a fost identificat minorul Nicusor Gabriel B., care a recunoscut ca nu poseda permis de conducere.
Din cercetari, rezulta ca autoturismul apartine familiei O. din comuna Tudor Vladimirescu. Acesta fusese imprumutat lui Ionut V., care are permis. In seara zilei de 28 ianuarie, precizeaza anchetatorii, insotit de Nicusor B. si de alti trei tineri, Ionut s-a dus la discoteca din comuna Romanu, unde a stat pina pe la ora 0.30. La intoacere in Braila, mai precis in dreptul Spitalului Judetean, el a constatat ca are pana, si n-a mai vrut sa-si continue deplasarea. In aceste conditii, Nicusor Gabriel B. a urcat la volan si a condus autovehiculul pe strazile municipiului - desi nu avea permis de conducere -, pina ce a fost oprit de oamenii legii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii