Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elevă a Liceului de Artă premiată la "Floare de April", de la Tecuci

În urmă cu câteva zile, la Tecuci s-a desfăşurat o nouă ediţie a Festivalului - concurs de muzică uşoară "Floare de April", iar Brăila nu a pierdut ocazia de a lua un premiu. Raluca Bobe din Ianca, elevă în clasa a X-a la Liceul de Artă din Brăila, prof. Adriana Toma, a reuşit să obţină premiul II.

Cea de-a XVIII-a ediţie a festivalului a fost organizată de Casa de Cultură a municipiului Tecuci. Au participat zeci de copii şi tineri solişti vocali din case de cultură, şcoli populare de artă, licee de artă şi cluburi ale copiilor. Interpreţii au prezentat două melodii de muzică uşoară, dintre care una românească. Competiţia a fost structurată pe trei secţiuni: grupa mică, 7 - 10 ani, grupa mijlocie, 11 - 14 ani, şi grupa mare, 15 - 18 ani. Preşedintele juriului a fost cântăreţul gălăţean Alexandru Jula.

Raluca Bobe a mai câştigat numeroase alte premii la diferite concursuri. Ultima sa performanţă a fost realizată la faza zonală a olimpiadelor şcolare, unde a obţinut locul I la categoria Muzică uşoară.
Categorie articol: 

Comentarii