Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elena Udrea, premiată la Bursa Litoral-Delta Dunării pentru că este "încăpăţânată şi afurisită"

"Îmi face mare plăcere şi ca femeie să vă spun că sunteţi profilul de femeie care ne-ar trebui pentru ministrul Turismului: încăpăţânată, afurisită, puternică, foarte hotărâtă şi, de asemenea, ne-aţi surprins pe toţi pentru modul în care, cu un zâmbet pe buze, aţi învăţat să treceţi prin toate greutăţile turismului românesc. Sper să ne ajutaţi ca turismul românesc să crească", a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral, la înmânarea premiului.

"Este cel mai important premiu care îl primesc, pentru că vine de la profesioniştii din turism. De mult timp spun că despre turismul românesc trebuie lăsaţi să vorbească profesioniştii şi nu diletanţii, nu cei care nu au făcut nimic în viaţa lor pentru turismul românesc sau pentru ţara asta în general", a spus Elena Udrea.

Ministrul Turismului a mulţumit pentru colaborare Asociaţiei Litoral, ANAT-ului, Consiliilor Judeţene Constanţa şi Tulcea, Primăriei Mangalia şi Primăriei... Mamaia, insituţie care însă nu există, Mamaia fiind subordonată administrativ Constanţei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii