Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elena Udrea, ieşi afară!

Mai nou, Elena Udrea, cu al ei 6% obţinut de PMP în alegerile europarlamentare, vrea să îl impună pe fostul pesedist-uneperist Cristian Diaconescu drept candidat al dreptei pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014. De altfel, Udrea a declarat astăzi că Partidul Prezidenţial (PMP) va susţine un candidat unic al dreptei doar dacă acesta va fi Diaconescu.
E ca şi cum Elena Udrea ar fi spus că toţi candidaţii par destupaţi la minte, dar numai ăla propus de ea chiar este deştept. Personal, m-am săturat până peste cap de fiţele şi ieşirile publice penibile ale Elenei Udrea. Nu am nimic cu femeia Elena Udrea, chiar mi se pare că arată bine pentru vârsta ei. Dar aici discutăm despre politicianul Elena Udrea, care nu a demonstrat absolut nimic în cariera ei. Ea este doar un biet epigon al lui Traian Băsescu. Să nu uităm că, la alegerile din 2012, Elena Udrea s-a teleportat în cel mai portocaliu oraş din România (Roman), la primarul Pinalti acasă, pentru a fi sigură că reuşeşte să câştige un mandat de deputat, pe care l-a şi adjudecat prin redistribuire, nu de pe poziţia întâi.
Văd că, mai nou, Elena Udrea dă cu tunurile în orice încercare de colaborare a PNL cu PDL. Totul e nasol, Klaus Iohanis e samsar imobiliar, numai ea şi cu PMP-ul ei (cu oameni noi, dar luaţi cu japca de la PDL) reprezintă miezul politicii. Uite de aia consider că dreapta românească nu se va uni în vecii-vecilor-amin, pentru că există personaje dubioase ca Elena Udrea, care nu acceptă dialogul decât dacă toţi ceilalţi acceptă să tacă din gură.

 
Categorie articol: 

Comentarii