Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elena Udrea: "Doar n-ai vrea ca o femeie sa se culce cu subalternii!"

Reporter: Ati facut sex cu Basescu!

Elena Udrea: Treaba mea ce am facut si ce nu am facut. Eu te-am intrebat daca te-ai tavalit cu sefa ta de la munca, pentru a fi promovat?

Reporter: Nu am sefa la munca. Seful meu direct este Mircea Doaga, si atit eu, cit si el avem gagici in regula. In cazul tau, Basescu ti-a fost sef.

Elena Udrea: Stiu eu ce ai vrea sa-ti declar acum: ca m-am culcat cu Basescu, ca daca il refuzam din acest punct de vedere nu mai pupam eu postul de consilier prezidential la Cotroceni. Baiete, esti timpit! Nu o fi Basescu vreun gigolo, dar crede-ma ca poate suci capul oricarei femei. Iar daca m-am culcat cu el (repet, DACA!), am facut-o pentru ca mi-a placut ca barbat, nu ca sa ma promoveze. Nu aveam eu nevoie de functia aia. Mai degraba pot spune ca dl. Basescu avea nevoie de un consilier ca mine. Iar chestia asta s-a simtit in perioada in care am lucrat la Cotroceni.

Reporter: Orban a zis ca tu, Mantale si cu inca una ati trecut prin patul sefilor.

Elena Udrea: Stiu ce a zis mitocanul de Orban. Da' am si eu o intrebare: el de unde stie ca eu am trecut prin patul lui Basescu? Statea cumva ascuns in sifonier si facea sport cu mina dreapta? Iti spun eu ca este invidios. Ii e ciuda ca el este un amarit de lider la PNL Bucuresti, pe cind eu si Mioara ne-am construit cariere respectabile. Il stii pe Basescu, da? Adica nu-l cunosti personal, dar cred ca ai vazut ce-i poate capul. Ei, cum puteam eu sa trec prin patul lui? Asta insemna sa ma duca acasa si sa o comitem in patul lui conjugal. Basescu poate fi acuzat de orice, dar in nici un caz de prostie. Cum sa vina el cu o femeie acasa, sa-si puna nevasta in cap? Asa ca treaba zisa de animalul de Orban, care se tot invirtea ca un catel pe linga mine, nu tine. Nu a fost vorba de patul lui Basescu.

Reporter: Ce-i rau in faptul ca o femeie frumoasa se culca cu seful ei?

Elena Udrea: Din punctul meu de vedere, nu-i nimic in neregula. Doar n-ai vrea sa se culce cu subalternii. Asta ar insemna ca-i facuta gramada. Nu este vorba ca ar face acest pas pentru a intra in gratiile sefului, pentru a promova. Mai degraba, cred ca femeile care se culca cu sefii o fac pentru a nu destabiliza firma. Gindeste-te cit de frustrat ar fi un sef care nu reuseste sa convinga o subalterna sa faca sex cu el. Imagineaza-ti numai ce ginduri sinucigase l-ar napadi daca nu ar reusi sa "puncteze", ca sa zic asa, o subalterna care ii place lui. N-ar mai da randament, firma s-ar duce dracului, si biata subalterna ar ramine fara serviciu. Asa, daca stie sa-si gestioneze potentialul, poate contribui la inflorirea firmei si - de ce nu? - si la inflorirea carierei ei. Vezi cum vad eu lucrurile?

Reporter: Dar hartuirea sexuala este pedepsita de lege!

Elena Udrea: Dar cine pe cine hartuieste? Este vorba despre anumite raporturi de munca prost intelese. Aaa, sint de acord cu hartuirea sexuala, ba chiar o condamn vehement, in momentul in care un sef (de partid, de firma sau de stat) terorizeaza o subalterna sa faca sex cu el, pentru ca asa i s-a sculat lui. Adica daca s-a intimplat o data, hai, de doua ori,de-acum trebuie sa stai la aia lui si cind vii la munca, si cind pleci acasa. Bun, si de muncit cind mai muncesti, frate?

Reporter: Ce se intimpla atunci cind seful este femeie?

Reporter: Eee, in acest caz lucrurile sint mult mai simple. Ca femeie, iti poti permite sa hartuiesti un subaltern. Nici macar nu se pune problema sa-l promovezi. In celalalt caz, sint femei care daca si-au pus-o cu seful, gata, vor o functie de conducere. Nu mi se pare corect! Eu nu am procedat si nu voi proceda niciodata asa. Numai tatele recurg la astfel de practici. Asta ca sa nu mai zic ca dup-aia, daca nu primesc postul, ameninta ca dau in vileag toata tarasenia. Niste idioate!

Reporter: O ultima intrebare: d-na Udrea, vreti sa fiti sefa mea?

Elena Udrea: Nu, ca nu ma intereseaza sa lucrez in mass media. In plus, nu-mi plac ziaristii. Dar pentru ca astazi tot este 1 aprilie, iti raspund ca "Da", vreau sa fiu sefa ta. Banuiesc ca vrei sa promovezi in firma, nu-i asa? Sa vedem ce stii sa faci pentru a obtine postul. Tu cu mine te pui, bai tica?!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii