Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Elena Dache a prins “zborul” spre Japonia

• jucătoarea de la HC Dunăreaa fost convocată, ieri, în regim de urgenţă, la lotul naţional al României şi a plecat în Japonia, la Campionatul Mondial • iar printre tricolore se află şi colega sa de club Aneta Udriştoiu • astăzi,  Bianca Tiron, Diana Axinte şi alte jucătoare de la HC Dunărea îi aşteaptă pe brăileni la Apan pentru a descoperi împreună noul model Clio

 

Miercuri dimineaţă, Federaţia Română de Handbal, a chemat-o în regim de urgenţă la lotul naţional de handbal feminin al României pe Elena Dache de la HC Dunărea Brăila. Iar handbalista formaţiei brăilene a plecat deja, ieri, spre Japonia, acolo unde, în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie, se va desfăşura Campionatul Mondial de Handbal.

Dache a făcut parte din lotul lărgit şi ţinând cont de evoluţiile din acest sezon competiţional merita să fie inclusă de la început în lotul pentru mondiale, iar acest lucru a fost punctat în presă de mai mulţi tehnicieni.

În urmă cu câteva zile a izbucnit scandalul de dopaj de la Corona Braşov, iar acesta a lovit puternic în naţionala României, singura reprezentativă la “jocuri sportive” cu rezultate constant bune la cel mai înalt nivel în ultimii 20 de ani. După Bianca Bazaliu şi Cristina Laslo, staff-ul tehnic şi FRH au decis ca alte două handbaliste de la Corona, Eliza Buceschi şi Daria Bucur, să rămână în afara lotului. Forul n-ar fi riscat anularea rezultatelor sau suspendarea echipei României din competiţii dacă ar fi utilizat sportive suspecte că au încălcat regulile WADA.

“O convocare meritată, este o jucătoare talentată, o handbalistă muncitoare, care a dovedit că este foarte utilă echipei HC Dunărea şi sper să facă aceleaşi lucruri frumoase şi la naţională la mondialul din Japonia. Îi doresc cât mai multe convocări la naţionala României”, ne-a declarat George Caranica, preşedintele clubului HC Dunărea.

Vă reamintim că din lotul României pentru Campionatul Mondial de handbal face parte şi Aneta Udriştoiu, jucătoare legitimată la HC Dunărea.

În altă ordine de idei, “astăzi, 21 noiembrie, Bianca Tiron, Diana Axinte şi alte componente ale clubului de handbal îi aşteaptă pe brăileni la Apan, dealer Renault situat pe DN 22B Km 4, Brăila pentru a descoperi împreună noul model Clio. Asigurăm transport din faţa Sălii Polivalente începand cu ora 15:30”, se specifică în comunicatul emis de clubul de handbal.
Categorie articol: 

Comentarii